Spor okulu açılıyor

Spor okulu açılıyor
Sarayönü Belediyespor Kulübü ile Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde 10 ila 13 yaş aralığındaki erkek çocuklar için futbol okulu açılacak. 1 Nisan'da başlayan kayıtlar, 15 Nisan'da sona erecek.Müracaatlar, Sarayönü Belediyespor...

Sarayönü Belediyespor Kulübü ile Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde 10 ila 13 yaş aralığındaki erkek çocuklar için futbol okulu açılacak. 1 Nisan'da başlayan kayıtlar, 15 Nisan'da sona erecek.

Müracaatlar, Sarayönü Belediyespor Kulübü antrenörleri tarafından Sarayönü Belediyesi bünyesinde bulunan temsilcilikte kabul edilecek. Eğitimler, Teknik Direktör Niyazi Kart, Antrenör Ozan Dombaz ve başarılı futbolcu Abdurrahman Şahan tarafından verilecek. Çocukların spor ile uğraşmaları ve verimli bir yaz tatili geçirmelerinin yanında aynı zamanda disipline edilmiş profesyonel anlamda futbol eğitimi almaları sağlanacak. Futbol okulunda eğitim alan çocuklar, amatör futbol federasyonunun gelişim liglerinde de müsabakalara çıkacak. Köklü bir futbol kültürüne sahip olan ilçede verilecek bu eğitimler, bu kültürün gelişmesine, çocukların sağlıklı yaşamasına ve fiziksel gelişimine katkı sağlayacak. Okul döneminde hafta sonları verilecek olan eğitimler, okullar kapandıktan sonra yaz spor okuluna dönüştürülecek.