SP'de bölge toplantısı

SP'de bölge toplantısı
Saadet Partisi bölge toplantısı Sarayönü’nde geniş katılımlı bir programla gerçekleştirildi. Teşkilatla ilgili çalışmaların masaya yatırıldığı toplantıda siyasi gelişmeler değerlendirildi.Sarayönü Saadet Partisi İlçe...

Saadet Partisi bölge toplantısı Sarayönü’nde geniş katılımlı bir programla gerçekleştirildi. Teşkilatla ilgili çalışmaların masaya yatırıldığı toplantıda siyasi gelişmeler değerlendirildi.

Sarayönü Saadet Partisi İlçe Teşkilatı’nda gerçekleştirilen toplantıya, Konya İl Yönetim Kurulu Sarayönü Müfettişi Vedat Özkan, Sarayönü İlçe Başkanı Ziya Togöz, Parti Eğitim Sorumlusu ve Eski Belediye Başkanı Salih Ülker, Kadınhanı İlçe Başkanı Refik Cancan, Doğanhisar İlçe Başkanı Veysel Kapcı ve teşkilat mensupları katıldı.

Parti faaliyetlerinin görüşüldüğü toplantıda, yaşanan sorunda görüşüldü. Etkinliklere ağırlık verilmesi vurusu yapıldı. Sarayönü Müfettişi Vedat Özkan, siyasete dair değerlendirmelerde bulundu. Gündemi değerlendiren Özkan, "Dünyanın, bölgemizin ve ülkemizin bugün içerisinde bulunduğu durumun temelleri yüz yıl öncesinden atılmıştır. İlk olarak Siyonist lobisinin sözünü dinlemeyen imparatorluklar birinci dünya savaşında yıkıldı. İmparatorluklar bölünerek küçük devletler haline geldi. Bugün Osmanlı imparatorluğunun bulunduğu topraklarda 68 ülke kurulmuş durumda. Daha sonra ikinci dünya savaşında diktatörleri yıktılar. Bunların hepsi yeni dünya düzeninin, yani sömürünün önünü açmak içindi. Bu şekilde küreselleşme dedikleri bu düzen başladı. Bunlara karşı çıkan herkesi yok ettiler. Bizde bundan nasibimizi aldık. BM, İMF, NATO gibi kurumlar kuruldu. Bunların nasıl adaletsiz bir yapıda olduğunu hepimiz biliyoruz." dedi.

Hedef İsrail imparatorluğu

Irak tezkeresini 2003 yılında çıkarmak için mücadele edenlerin Siyonist güçlerin kulları olduğunu ifade eden Özkan, "Irak'ın parçalanmasına, Suriye'nin parçalanmasına izin veren kimse, onlar İran ve Türkiye'nin parçalanması içinde süreci başlatmıştır. Bunların nihai amacı İsrail İmparatorluğunu kurmaktır. Bugün nükleer silahların devri geçti. Artık Haarp teknolojisi gündemde. Amerikan başkanı Bush, Evangelistler olarak bilinen bir tarikata alındı. Yahudi olmamasına rağmen, Yahudi emmelerine inandırıldı. Onların emelleri Fırat ile Dicle'nin arasını almak ve Süleyman mabedini yeniden yaparak Mehdi'nin inmesine ortam oluşturmaktır. Düşmanlar artık gizlenmiyor. Açık açık geliyorlar. Memleket sıkıntılı bir sürece doğru gidiyor gibi görünüyor. Önümüzdeki süreçte bize büyük görevler düşecek gibi görünüyor." şeklinde konuştu.

"Yeniden büyük Türkiye"

Parti Eğitim Sorumlusu ve Eski Belediye Başkanı Salih Ülker, yapılan çalışmaların hiç birinin boşa gitmediğini ifade ederek, "Bu çalışmaların hepsi bir tuğla. Gün geldiğinde insanlar daraldığı, bunaldığı zaman inşallah çıkıp onların derdine deva olacağız. Bizim amacımız dünya ve ahret saadetini temin etmektir. Yaşanabilir bir Türkiye inşa edeceğiz. Türkiye'de herkesin karnı tok sırtı pek olacak. Kimse küçük şeylerin peşinde olmayacak. ondan sonra büyük Türkiye'yi kuracağız. Buna gücümüz var. 100 yıl önce böyle değil miydik? Yine denen olmasın, önce kendi kendimize yeteceğiz. Yeniden büyük Türkiye'yi kurduğumuzda yeni dünya düzenini oluşturacağız. Suriye dediğimiz yer daha 95 yıl önce bizim toprağımızdı. Bugün 80 millet orada oynaşıyor. Buna biz izin verdik. Geçen günlerde İran'da da bir yoklama yaptık. Sıra bize de geliyor. Biz toparlanmazsak bizim sonumuz da aynı olacak. Bir Müslüman bir zulme dayanamaz. Bugün müslüman aleminin hemen hemen hepsi zulüm altındadır. Bugün gelinen noktada Arabistan gavur aklına uyup başka bir Müslümana, Yemen'e bomba atıp öldürüyor." dedi.

"Düşmandan dost olmaz"

Ülkenin borç batağında olduğunu kaydeden Ülker, şöyle konuştu: "Devrim arabaları seri üretime geçseydi bugün milli gelir 30 bin doların altına inmeyecekti. Yollar bizim ama üstündeki arabalar kimin. Bugün herkesin cebinde akıllı telefonlar var. Hangisi bizim? Türkiye'de ilk defa biz denk bütçe yaptık. Kazandığından fazla harcarsan babanın hayrını gör. Bu ülkede böyle. Borç batağında. Erbakan hoca, AB bize bir şey getirmez dedi. Allah, "Yahudi ve Hristiyanları dost edinmeyin" diyor. Dost ve düşmanlarımızı iyi bileceğiz. Şeytan haram yolları süsler. Faiz Allah'a ve resulüne savaş açmak gibidir ama bugün faiz doğal şey haline gelmiş durumda. Etrafımız ateş çemberi olmuş ama Cumhurbaşkanı CHP İstanbul İl Başkanının kocasının domuz eti yediğinden bahsediyor. Domuz etini, kasaplık et haline getiren sen değil misin? Bugün bunu söylemeye ne hakkın var."

Etiketler :