SP Bölge Divan Toplantısı yaptı

SP Bölge Divan Toplantısı yaptı
Saadet Partisi Konya İl Teşkilatı baskın bir seçim olması halinde hazır bulunmak için bölge ve ilçe çalışmalarına hız kattı. Sarayönü'nde geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen bölge divan toplantısına İl Teşkilat Başkanı...

Saadet Partisi Konya İl Teşkilatı baskın bir seçim olması halinde hazır bulunmak için bölge ve ilçe çalışmalarına hız kattı. Sarayönü'nde geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen bölge divan toplantısına İl Teşkilat Başkanı Hüseyin Saydam, İl Başkan Yardımcıları, İlçe Müfettişleri, Sarayönü eski Belediye Başkanı Salih Ülker, Bölge ve İlçe Başkanlarının yanı sıra ilçe yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

"Yeniden büyük Türkiye'yi inşa edeceğiz"

Sarayönü Saadet Partisi İlçe Teşkilatında düzenlenen Sarayönü, Kadınhanı, Ilgın, Doğanhisar Bölge Divan Toplantısında konuşan Saadet Partisi Sarayönü eski Belediye Başkanı Salih Ülker ise Saadet Partili kadrolar inşallah Yeniden Büyük Türkiye'yi ve Yeni Bir Dünya'yı inşa etmek üzere görevlerinin başındalar. Yaşanabilir Bir Türkiye'yi, Yeniden Büyük Türkiye'yi ve Yeni Bir Dünya'yı bu kadrolar ile kuracağız." dedi.

"Milli görüş ülkemizin pusulası"

Milli görüşün Türkiye'nin pusulası olduğunu ifade eden Salih Ülker, ağır sanayi ve savunma sanayinin mimarının Saadet Partisi olduğunu belirterek konuşmasında şunları kaydetti: "Milli görüş Ülkemizin pusulası konumuna gelmiştir. Saadet Partili kadrolar ağır sanayi ve savunma sanayi hamlelerini başlatmışlardır. Kıbrıs Barış Harekâtını bu kadrolar gerçekleştirmiştir. Ayrıca bizim kimden gelirse gelsin, kim yaparsa yapsın herhangi bir zulme karşı bir tahammülümüz söz konusu değildir. Bir tek örnek vereyim bu konu ile ilgili 1996-1997 yıllarında Milli Görüşün iktidarında İsrail bir tek Filistinliyi öldürememiştir. Şimdi ise bizim bakanlarımız bile oradayken Filistin halkı saldırılara maruz kaldı" dedi.

Saadet Partisi'nin Türkiye'nin Teminatı olduğunu vurgulayan Ülker, hatta sadece Türkiye'nin değil tüm dünya Müslümanlarının, tüm mazlumların savunucusu ve hamisidir, diye ekledi.

Etiketler :