Sözen görevine başladı

Sözen görevine başladı
Ziraat Bankası Sarayönü Şubesi'nde geçtiğimiz günlerde görev değişikliği yaşandı. Gerçekleştirilen atama ile Mehmet Sözen Ziraat Bankası Sarayönü Şubesi'nin yeni müdürü oldu.Emekli olan Sebahattin Balcı'dan boşalan koltuğa,...

Ziraat Bankası Sarayönü Şubesi'nde geçtiğimiz günlerde görev değişikliği yaşandı. Gerçekleştirilen atama ile Mehmet Sözen Ziraat Bankası Sarayönü Şubesi'nin yeni müdürü oldu.

Emekli olan Sebahattin Balcı'dan boşalan koltuğa, Mehmet Sözen oturdu. Sarayönü'ne tayin olan Mehmet Sözen görevi devraldı. Ziraat Bankası Konya Bölge Yöneticiliğinden, Sarayönü Şube Müdürlüğü'ne atanan Sözen geçtiğimiz hafta göreve başladı.

Bankacılık sektörüne 12 yılını veren Sözen, yaptığı açıklamada, "Uzun yıllar Konya'da görev yapmama nedeniyle Sarayönü'nü az çok tanıyorum. 18 senedir Konya'da yaşıyorum. Şube yöneticisi olarak burası benim ilk görev yerim. Bu anlamda Sarayönü'nün bende ayrı bir yeri olacak. Bize verilen yetki çerçevesinde elimizden gelen yardımı vatandaşlarımıza sağlamak için burada bulunuyorum. Bu arada Sarayönü, güzel, şirin ve gayet yaşanabilir bir yer." dedi.

1982 Anakara doğumlu olan Ziraat Bankası Sarayönü Şubesi Müdürü Mehmet Sözen, ilk, orta ve lise eğitimini Ankara'da aldı. Daha sonra Selçuk Üniversitesi İşletme Bölümünü bitiren Sözen, bir yıl özel sektörde çalıştıktan sonra 2006 yılında Ziraat Bankası'ndaki görevine başladı. Konya Bölge Yöneticiliğinde yetkili olarak görev yapan Sözen'in son görev yeri Sarayönü oldu. Evli ve 1 çocuk babası.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak Ziraat Bankası Sarayönü Şubesi Müdürü Mehmet Sözen'w yeni görevinde başarılar dileriz.