Son randevu Kepez'de

Son randevu Kepez'de
Sarayönü Belediyespor, Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de 2017-2018 sezonunda perdeyi Antalya'da kapatıyor. Son randevuda Kepez Belediyespor ile karşılaşacak olan Sarayönü Belediyespor, ligi 3 puanla bitirmek istiyor.Bölgesel Amatör...

Sarayönü Belediyespor, Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de 2017-2018 sezonunda perdeyi Antalya'da kapatıyor. Son randevuda Kepez Belediyespor ile karşılaşacak olan Sarayönü Belediyespor, ligi 3 puanla bitirmek istiyor.

Bölgesel Amatör Lig'in gediklilerinden Sarayönü Belediyespor, ligde 8'nci sezonunu geride bırakıyor. Gelecek sene ligdeki 9'ncu sezonunu yaşayacak olan Sarayönü Belediyespor, bu sezonun son randevusunda Kepez Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Serik Belediyespor galibiyeti ile moral bulan Sarayönü Belediyespor, Antalya'da da kazanarak ligi iyi bir şekilde bitirmek istiyor. Pazar günü oynanan karşılaşmanın ardından bir gün izin kullanan oyuncular bugün yeniden topbaşı yapacak. Hafta sonuna kadar hazırlıklarını sürdürecek olan oyuncular, hafta sonu Antalya'ya giderek maç kampına girecek.

Pazar günü Antalya Hasan Doğan Stadı'nda saat 15:00'te oynanacak karşılaşmada temsilcimizin galip gelmesi durumunda temsilcimiz ligi 45 puanla tamamlayacak. Gurubun 5'nci sırasında yer alan Kepez Belediyespor, ligde oynadığı 25 karşılaşmada 14 galibiyet, 2 beraberlik, 9 mağlubiyet elde etti. rakip kaleleri 39 kez havalandıran Antalya temsilcisi kalesinde 32 gol gördü. Kepez Belediyespor'un 44 puanı bulunuyor.