Solak'tan anlamlı yemek daveti

Solak'tan anlamlı yemek daveti
Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Dünya Engellikler Günü’nde ilçemizde bulunan engelli bireylerle yemek davetinde bir araya geldi.Engelsiz Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilen yemek davetinin ardından, davetlilerden Nevzat...

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Dünya Engellikler Günü’nde ilçemizde bulunan engelli bireylerle yemek davetinde bir araya geldi.

Engelsiz Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilen yemek davetinin ardından, davetlilerden Nevzat Altun yaptığı açıklamada, “Başkanımıza bu düşünceli davetinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bizlere böyle bir sosyal tesis kazandırdığı için de kendisine ayrıca teşekkür ediyoruz. Engelleri hep birlikte aşmak istiyoruz. İlçemizde engelsiz bir yaşam sürmek istiyoruz. Herkes her an için bir engelli adayıdır. İnsanlarımız bunu düşünerek hareket ederse hiçbir engel kalmaz.” dedi.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak ise açıklamasında, “Birbirinde özel bu kardeşlerimizle bir araya gelmekten çok mutlu olduk. Bu kardeşlerimizi engelli olarak nitelendirmeyi çok doğru bulmuyorum. Özel kardeşlerimiz yaşamında engellerle karşılaşıyorsa bu bizim eksikliğimizdir. O yüzden planladığımız ve hayata geçirdiğimiz tüm projelerimizde bu kardeşlerimizi de düşünüyoruz. Özel kardeşlerimiz için yaptığımız engelsiz yaşam merkezimizi yakın bir zamanda hizmete açacağız. Bu merkez sayesinde birlikte sosyalleşme imkanı bulacaklar. Zaman zaman etkinlikler organize edeceğiz. Sadece ilçe merkezindeki kardeşlerimize değil, tüm mahallelerimizdeki kardeşlerimize de hitap ediyor burası.” şeklinde konuştu.