Solak; Rahmet Ayımız Mübarek Olsun

Solak; Rahmet Ayımız Mübarek Olsun
Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Sarayönülülerin ve bütün İslam aleminin Ramazan ayını tebrik etti.Solak, rahmet ve bereket ayı Ramazan’ın ilçemize, ülkemize ve bütün İslam alemine hayırlar getirmesini diledi.Ramazan...

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Sarayönülülerin ve bütün İslam aleminin Ramazan ayını tebrik etti.

Solak, rahmet ve bereket ayı Ramazan’ın ilçemize, ülkemize ve bütün İslam alemine hayırlar getirmesini diledi.

Ramazan coşkusunun ve bereketinin her yerde hissedildiğini belirten Başkan Solak, “İslam aleminin büyük bir özlemle beklediği Ramazan-ı Şerif, rahmeti ve bereketiyle yüreklerimizde manevi coşkulara sebep oluyor.

Allah’a olan kulluk şuurunu derinden hissettiğimiz, milli birlik ve beraberliğimizin pekiştiği bir ay olan Ramazan’da yardımlaşma duyguları en üst seviyeye ulaşır, büyük bir coşku yaşanır. Belediyelerimiz, vakıflarımız, hayırsever insanlarımız binlerce vatandaşımıza ulaşır, onları da bu coşkuya ortak eder.

Rahmet, bereket ve kurtuluş ayı olan Ramazan, tüm İslam Aleminde olduğu gibi ilçemizde de bir başka güzel yaşanır. Ramazan coşkusu evlerde, sokaklarda, işyerlerinde, ibadethanelerde, her yerde hissedilir.

Paylaşma ve yardımlaşma ayında ilçemizin çeşitli kesimleri ve mahallelerinde iftar programlarında bir araya geleceğiz.

Ramazan-ı Şerif vesilesiyle sadece kendi mahallemizi, ülkemizi değil; dünya coğrafyasını da düşünelim, değişik bölgelerde zulüm altında inleyen kardeşlerimiz için dua edelim.

Rahmet ayı Ramazan’ın ilçemize, ülkemize ve bütün İslam alemine hayırlar getirmesini diliyor, daha nice Ramazanlarda buluşmayı Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.”