Solak, protokolü ağırladı

Solak, protokolü ağırladı
Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, geçtiğimiz hafta geleneksel iftar davetinde protokol üyeleri ile bir araya geldi. Düzenlenen davette ilçe protokolü ve sivil toplum kuruluşları ağırlandı.İlçe protokolüne verilen iftar...

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, geçtiğimiz hafta geleneksel iftar davetinde protokol üyeleri ile bir araya geldi. Düzenlenen davette ilçe protokolü ve sivil toplum kuruluşları ağırlandı.

İlçe protokolüne verilen iftar davetine, Kaymakam Tarık Bahadır, Ak Parti İlçe Başkanı Şükrü Tınas, CHP İlçe Başkanı Bayram Yeşilkaya, İlçe Jandarma Komutanı Tamer Yöney, İlçe Emniyet Müdürü İhsan Ertuğrul, Başhekim Ahmet Solak, Tapu Müdürü Emin Karataş, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Güngör Çiğdem, Müftü Vekili Mustafa Topcu, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Abide İşçi, Seçim İşleri Müdürü Gönül Koca, TMO Ajans Amiri Bahattin Küçükdemirci, Konuklar Tarım İşletmesi Müdürü Ali Odabaş, Noter Veysi Bozkurt, Şoförler Odası Başkanı İsmail Karataş, Esnaf Odası Başkanı Hasan Koçaş, Esnaf Kredi Koperatifi Başkanı Ali Keleş, Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mustafa Önal, Süt Üreticileri Birliği Başkanı Mustafa Erdoğdu, Kuşcular Derneği Başkanı Bahattin Canabay, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve belediye memurları katıldı.

Belediye Başkanı Nafiz Solak, iftar yemeğinin ardından yaptığı açıklamada ise davete ilgi gösterip katılan herkese teşekkür ederken; "Bizde bu vesile ile her yıl olduğu gibi bu yılda bu iftar yemeklerini düzenledik. Amacımız bu birlikteliğin daha da pekişmesidir. Biz göreve geldiğimiz günden bugüne kadar geçen sürede insanları sevdiğimizi, insanları sevmenin herkesin görevi olduğunu söylüyoruz ve söylemeye de devam edeceğiz. Milli ve dini günlerimiz bizim en çok kaynaştığımız ve en çok birbirimizle kenetlendiğimiz önemli günlerdir. Böyle mübarek bir günde hep bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum" ifadelerini kullandı.