Solak: Öğrencilerimizin karne heyecanını paylaşıyoruz

Solak: Öğrencilerimizin karne heyecanını paylaşıyoruz
Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, 2018-2019 eğitim ve öğretim yılının ilk dönemini tamamlayarak karnelerini alan öğrencilerin heyecanını paylaştığını belirtti.Solak, öğrencilere tatilde dinlenirken kitap okumalarını...

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, 2018-2019 eğitim ve öğretim yılının ilk dönemini tamamlayarak karnelerini alan öğrencilerin heyecanını paylaştığını belirtti.

Solak, öğrencilere tatilde dinlenirken kitap okumalarını tavsiye ederken, anne ve babalara da notu düşük olan çocuklara karşı anlayışlı olmalarını istedi.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, 2018-2019 eğitim-öğretim yılının ilk döneminin sona ermesi nedeniyle bir açıklama yaptı.

Başkan Solak, bütün öğrencilerin karne heyecanını paylaştığını belirterek, “Yarıyıl tatiline girerken öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin heyecanlarını paylaşıyorum. Yoğun bir tempoda geçen ve gelecek adına yeni bilgilerin öğrenildiği ilk dönemin ardından öğrenci kardeşlerimizin tatillerini iyi değerlendirmelerini, dinlenirken kitap okumayı ihmal etmemelerini istiyoruz.

Velilerimizin de notu düşük olan çocuklarımıza karşı anlayışlı olmalarını rica ediyoruz. Telafisi olan bir dönemin daha olduğunu unutmayalım. Çocuklarımızın başarılarını sadece karne notlarından ibaret görmeyerek onları davranış ve tutumlarıyla da değerlendirelim. Geleceğimizin umudu nesillerimizin en iyi şekilde yetişmesi adına öğrencilerimizin yetişmesi için büyük bir özveriyle gayret eden tüm öğretmenlerimizi ve kıymetli ailelerimizi tebrik ediyorum. Yarıyıl tatilinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.