Sol açığa Ömer Polat geldi

Sol açığa Ömer Polat geldi
Sarayönü Belediyespor, Serkan Kaya ve Kubilay Özer'in takımdan ayrılmasının ardından kanatlar için Ömer Polat'ı transfer etti.Geçtiğimiz hafta içerisinde Bursa'nın Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Nilüfer Erdemlispor'dan Ömer...

Sarayönü Belediyespor, Serkan Kaya ve Kubilay Özer'in takımdan ayrılmasının ardından kanatlar için Ömer Polat'ı transfer etti.

Geçtiğimiz hafta içerisinde Bursa'nın Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Nilüfer Erdemlispor'dan Ömer Polat'ı kadrosuna katan Sarayönü Belediyespor, kanatlarını güçlendirdi.

Ömer Polat, Bursa'nın profesyonel takımlarından Karacabey Birlikspor altyapısında 2006 yılında futbola başladı. Performansıyla dikkat çeken Polat, Bursaspor altyapısına transfer oldu. 2013 yılında futbola başladığı Karacabey Birlikspor formasıyla profesyonel sözleşmeye imza atan Ömer Polat, ayrıca Silivrispor ve Kozan Belediyespor'da da profesyonel futbol oynadı. Bu sezon başında Nilüfer Erdemlispor ile amatör lige dönüş yapan Ömer Polat, her iki kanatta da görev alabiliyor.

Pazar günü Sarayönü Belediyespor formasıyla ilk karşılaşmasına çıkan ve Anadolu Selçukspor karşısında ter döken Ömer Polat, gösterdiği iyi performansın yanında temsilcimizin de ilk golünü attı.

Sarayönü Belediyespor'da sol açıkta görev alması beklenen Ömer Polat'ın resmi maçlarda da takıma katkı sağlaması ümit ediliyor.