Sıra Tavşanlı deplasmanında

Sıra Tavşanlı deplasmanında
Sarayönü Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig 7'nci grupta oynanacak 24'ncü hafta karşılaşmaları kapsamında Kütahya'ya gidiyor. Yeşil siyahlılar, profesyonel liglerde hatırı sayılır bir geçmişi olan Tavşanlı Linyitspor'a konuk...

Sarayönü Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig 7'nci grupta oynanacak 24'ncü hafta karşılaşmaları kapsamında Kütahya'ya gidiyor. Yeşil siyahlılar, profesyonel liglerde hatırı sayılır bir geçmişi olan Tavşanlı Linyitspor'a konuk oluyor. Bu yıl Kütahya deplasmanlarında sürekli problem yaşayan ve galip gelemeyen temsilcimizin hedefi Kütahya'dan üç puanla dönmek. Pazar günü Tavşanlı Ada Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma saat 15:00'te başlayacak.

Bölgesel Amatör Lig'de son haftalar yaklaşırken Sarayönü Belediyespor, Tavşanlı Linyitspor'a konuk oluyor. Kendi evinde Dumlupınar Üniversitespor'u 3-1 yenmenin moraliyle keyiflerin yerinde olduğu yeşil siyahlılarda hedef üç puan. Bu sezon ilk defa karşılaştığı Kütahya takımlarına karşı deplasmanda şansı tutmayan Sarayönü Belediyespor'un bu kez şeytanın bacağını kırması bekleniyor. Bunun yanı sıra Kütahya'da Dumlupınar Üniversitespor ve Akıncılarspor takımlarıyla sorunlar yaşayan temsilcimiz, her iki maçın ardından çıkan olaylarda zarar görmüştü. Tavşanlı Linyitspor karşılamasını sakin tamamlamayı ve galibiyetle dönmeyi hedefleyen Sarayönü Belediyespor, puan durumunda yerini de korumayı amaçlıyor.

Pazar günü  oynanan karşılaşmanın ardından bir gün ara veren Sarayönü Belediyespor, bugün yeniden topbaşı yapıyor. Hafta boyunca antrenmanlarına devam edecek olan temsilcimiz, rakibine karşı teknik ve taktik anlamda hazırlanacak. Sarayönü Belediyespor'da herhangi bir oyuncunun cezası bulunmazken, sakatlıkları bulunan Turan Polat ve Mustafa Sayan'ın Tavşanlı Linyitspor karşılaşmasına yetiştirilmesi bekleniyor.

Öte yandan herhangi bir iddiası bulunmayan, Kütahya liderliğini garantileyen Tavşanlı Linyitspor, Sarayönü Belediyespor gibi prestij için sahaya çıkacak. Lig'de 23'ncü hafta geride kalırken Kütahya temsilcisinin 7 galibiyeti, 7 beraberliği, 7 mağlubiyeti bulunuyor. Bugüne kadar 23 gol atan Tavşanlı Linyitspor, 21 gol yiyerek 28 puan topladı. İç sahada 2 mağlubiyet, 3 beraberlik alan kırmızı siyahlılar, Pazar günü Bucak Belediye Oğuzhanspor'a 2-1 yenildi.