Silifke düşmemeye geliyor

Silifke düşmemeye geliyor
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7'nci grup'ta 20'nci hafta karşılaşmaları pazar günü oynanacak. Sarayönü Belediyespor, haftanın karşılaşmasında küme düşmemek için Anamur Belediyespor ile kıyasıya bir yarışa giren Silifke...

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7'nci grup'ta 20'nci hafta karşılaşmaları pazar günü oynanacak. Sarayönü Belediyespor, haftanın karşılaşmasında küme düşmemek için Anamur Belediyespor ile kıyasıya bir yarışa giren Silifke Belediyespor'u ağırlayacak. Karşılaşma pazar günü saat 14:00'te oynanacak.

Antalya deplasmanından Manavgatspor mağlubiyeti ile dönen Sarayönü Belediyespor, bir günlük aranın ardından bugün yeniden topbaşı yapacak. Takımın sergilediği performanstan memnun kalmayan Teknik Direktör Niyazi Kart, bugün oyunculara çift idman yaptıracak. Bunun yanı sıra temsilcimiz, perşembe günü bir hazırlık maçı oynayacak.

Bu şekilde Silifke Belediyespor karşılaşmasına hazırlanacak olan Sarayönü Belediyespor, pazar günü kazanmak için gelecek olan rakibinin karşısına çıkacak. Evinde kolay kolay maç kaybetmeyen Sarayönü Belediyespor ise yine her zamanki gibi sahaya kazanmak için çıkacak. Gereken mücadeleyi yapıp toplayabildiği kadar puan toplatarak ligi üst sıralarda bitirmeyi amaçlayan Sarayönü Belediyespor'da, cezalı veya sakat oyuncu bulunmuyor.

Öte yandan il barajından dolayı küme düşmenin eşiğinde olan Silifke Belediyespor'un bu karşılaşmaya çok iyi şartlanması bekleniyor. Anamur Belediyespor ile aynı puanda bulunan Silifke Belediyespor'un kaybetmesi durumunda Anamur Belediyespor kazanırsa Mersin il barajında avantaj elde edecek.

Mersin temsilcisi Silifke Belediyespor'un 19'ncu hafta itibariyle 7 galibiyeti, 5 beraberliği, 7 mağlubiyeti bulunuyor. Toplamda 26 gol atıp, 28 gol yiyen Silifke, 26 puanla sekizinci sırada bulunuyor