Sigara denetimleri aralıksız sürüyor

Sigara denetimleri aralıksız sürüyor
Sarayönü İlçe Emniyet Amirliği, Türkiye genelinde eşzamanlı olarak düzenlenen 'Duman' operasyonunda ilçe merkezindeki bakkal, market ve tütüncüleri denetledi.81 ilde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerince kaçak...

Sarayönü İlçe Emniyet Amirliği, Türkiye genelinde eşzamanlı olarak düzenlenen 'Duman' operasyonunda ilçe merkezindeki bakkal, market ve tütüncüleri denetledi.

81 ilde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerince kaçak tütün ve sigara satıcılarına yönelik eş zamanlı olarak "Duman-10" operasyonu gerçekleştirildi. Operasyon kapsamında Sarayönü’nde çalışmalar yapıldı. Sarayönü İlçe Emniyet Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalarda ilçe merkezindeki bakkal, market ve tütücülere denetim yapıldı.

Yapılan denetimlet neticesinde bir işletmeye 2 bin 500 lira para cezası kesildi. Sarayönü İlçe Emniyet Amiri Hasan Korkmaz, kaçak tütün ve sigara satışına kesinlikle müsamaha göstermediklerini söyledi. Korkmaz, özellikle yaşı tutmayan 18 yaşından küçük çocuklara yönelik sigara satışı ile ciddi şekilde mücadele ettiklerini dile getirdi.