Sercan kalesinde devleşti

Sercan kalesinde devleşti
Pazar günü oynanan Kepez Belediyespor, Sarayönü Belediyespor karşılaşmasında en iyi performans gösteren oyunculardan bir tanesi kaleci Sercan Şen oldu. Sarayönü Belediyespor'un en istikrarlı oyuncusu olan ve başarılı kurtarışlarıyla...

Pazar günü oynanan Kepez Belediyespor, Sarayönü Belediyespor karşılaşmasında en iyi performans gösteren oyunculardan bir tanesi kaleci Sercan Şen oldu. Sarayönü Belediyespor'un en istikrarlı oyuncusu olan ve başarılı kurtarışlarıyla birçok karşılaşmanın sonucunu direk olarak etkileyen Sercan Şen, Kepez Belediyespor maçında yine kalesinde devleşti.

Kepez Belediyespor'un hücumcularıyla dört kez karşı karşıya kalan Sercan Şen, birbirinden muhteşem kurtarışlarla kalesini gole kapattı. Performansıyla göz dolduran Sercan'ın büyük bir aksilik olmazsa seneye yine Sarayönü Belediyespor forması giymesi bekleniyor.

Sezon boyunca kalesinde 27 gol görev ve ligin en başarılı kalecilerinden bir tanesi olan Sercan Şen, şampiyon olduğu halde kalesinde 23 gol gören Serik Belediyespor'un kale performansına yaklaştı.