Semerkand Vakfı'ndan yardım

Semerkand Vakfı'ndan yardım
Semerkand Vakfı'na bağlı Sarayönü Ahçı Baba İlim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Ramazan ayı nedeniyle ihtiyaç sahiplerine gıda yardımında bulundu.Semerkand Vakfı'na bağlı Sarayönü Ahçı Baba İlim Kültür...

Semerkand Vakfı'na bağlı Sarayönü Ahçı Baba İlim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Ramazan ayı nedeniyle ihtiyaç sahiplerine gıda yardımında bulundu.

Semerkand Vakfı'na bağlı Sarayönü Ahçı Baba İlim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Sarayönü'nde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere kolilerle temel gıda maddesi yardımında bulundu. Vatandaşları evinde ziyaret ederek gıda yardımlarını teslim eden Sarayönü Ahçı Baba İlim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği görevlilerine minnettar olduklarını belirten aileler yardımlar için teşekkür etti.

Yardımla ilgili açıklama yapan Ahçı Baba İlim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Zafer Ulukavak, "Biz bir anlamda alan el ile veren el arasında da köprü görevi görüyoruz. Yardımlarını bizlere ulaştıran hayırseverlerimizin isteği doğrultusunda her ihtiyaç sahibinin eşit derecede yararlanabilmesi için yardımları hassasiyet içinde dağıtıyoruz. Bu anlamda ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunmaz isteyen hayırsever vatandaşlarımız bizimle irtibata geçebilir." dedi.