Selçukspor-Akşehirspor maçı Cumartesi

Selçukspor-Akşehirspor maçı Cumartesi
Bölgesel Amatör Lig play-out maçında Selçukspor ile Akşehirspor karşı karşıya gelecek. Süper Grup ta sezonu ikinci sırada tamamlayan Selçukspor ile Bölgesel Amatör Lig ekibi Akşehirspor play-out maçında karşı karşıya gelecek....

Bölgesel Amatör Lig play-out maçında Selçukspor ile Akşehirspor karşı karşıya gelecek. Süper Grup ta sezonu ikinci sırada tamamlayan Selçukspor ile Bölgesel Amatör Lig ekibi Akşehirspor play-out maçında karşı karşıya gelecek. Mücadele 22 Nisan Cumartesi günü saat 14:00'te  Şehit Muharrem Samur Spor Tesisleri nde oynanacak.

Maçı kazanan takım önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig de Sarayönü Belediyespor ve Ereğlispor un ardından Konya yı temsil edecek üçüncü takım olacak.

Konu hakkında Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonundan yapılan açıklamada, "Akşehirspor ile Süper Grup ikincisi Selçukspor arasında oynanacak ve kazananın Bölgesel Amatör Ligde mücadele etme hakkı kazanacağı müsabaka proğramı belli oldu. Federasyon Başkan Vekili Mehmet Günbaş ile Akşehirspor yöneticisi İsmail Kalkan ve Selçukspor Başkanı Zahir Renklibay ın katılımı ile federasyonumuzda gerçekleşen toplantı sonunda, Akşehirspor-Selçukspor maçının; 22 Nisan 2017 Cumartesi günü saat 14:00 da  Şehit Muharrem Samur Spor Tesisleri nde oynanmasına karar verildi. Her iki kulübümüze centilmence bir maç eşliğinde başarılar dileriz." dedi.