Sekiz mahalleye spor kompleksi

Sekiz mahalleye spor kompleksi
Sarayönü Belediyesi, 2017 yılı içerisinde belirlenen sekiz ayrı mahalleye spor kompleksi yapacak. Toplam maliyeti 1 milyon 600 bin lira civarında olması beklenen proje, bahar aylarında ihale edilerek başlayacak.Sarayönü Belediye...

Sarayönü Belediyesi, 2017 yılı içerisinde belirlenen sekiz ayrı mahalleye spor kompleksi yapacak. Toplam maliyeti 1 milyon 600 bin lira civarında olması beklenen proje, bahar aylarında ihale edilerek başlayacak.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, yaptığı açıklamada, projenin bir an önce başlaması için büyük çaba sarf ettiklerini söyledi.

Sarayönü Belediyesi olarak sekiz ayrı yerleşim yerine spor kompleksi yapmak için çalışma başlattıklarını anlatan Başkan Solak, "Önümüzdeki 2017 yazı içerisinde çeşitli mahallelerimize bu tesisleri yapacağız. Bu spor komplekslerinin içinde voleybol sahası, basketbol sahası ve açık halı saha bulunacak. Bu sahaların etrafı kafes telle çevirili olacak. Bu yıl bitmeden halkımızın kullanımına sunacağız" dedi.

Bu projenin sosyal alan konusunda ilçeye değer katacağını kaydeden Solak, şöyle konuştu: "Sarayönü Belediyesi olarak gençlerimizin güzel tesislerde daha iyi vakit geçirebilmesi için bu projeyi hayata geçiriyoruz. Bahar dönemi ile birlikte ihalemizi yaparak çalışmaları başlatacağız. Şu anda planlama ve ihale hazırlık aşamasındayız. Toplam maliyetin 1 milyon 600 bin lira civarında olmasını bekliyoruz. Bu tesisleri genel olarak okul bahçelerine yapmayı planlıyoruz. Hem öğrencilerimizin kullanabileceğiz hem de öğrenci olmayan kardeşlerimizin kullanabileceği tesisler oluşturmak istiyoruz."