Şehir konağı tamamlandı

Şehir konağı tamamlandı
Sarayönü ilçe merkezine yapılan Şehir Konağı'nda çalışmalar sona erdi. Şehir Konağı nın yeşillik ve ağaçların içerisinde çok güzel bir merkez olduğunu belirten Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Sarayönü nün...

Sarayönü ilçe merkezine yapılan Şehir Konağı'nda çalışmalar sona erdi. Şehir Konağı nın yeşillik ve ağaçların içerisinde çok güzel bir merkez olduğunu belirten Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Sarayönü nün hanımların ve gençlerin toplanıp etkinlik yapabileceği, çok amaçlı salonları bulunan, çok güzel bir mimariye sahip şehir konağına kavuştuğunu söyledi.

İsmail Kara Ortaokulu'nun önünde bulunan çamlık alanın içerisine yapılan Şehir Konağı nın iç düzenlemeleri hariç tüm işleri tamamlandı.

Maliyet 2 milyon 290 bin TL

Şehir Konağı ile ilgili bilgi veren Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, yaptığı açıklamada, "Şehir Konağımızın projesi Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından tamamlanarak ihaleye çıkarıldı. 2 milyon 290 bin lira maliyeti olan Şehir Konağımız, İsmail Kara Ortaokulu'nun önündeki çamlık alan içerisine yapıldı. Çok güzel bir sosyal alan oldu." dedi.

İkinci yüzme havuzu

Şehir konağının özelliklerinden bahseden Başkan Solak açıklamasının devamında, “Şehir konağımız bodrum, zemin kat ve iki kattan oluşuyor. Projenin bodrum katında sığınak, kazan dairesi, su deposu ve havuz müdahale odası bulunuyor. Zemin katta idari bölüm, kapalı yüzme havuzu, aerobik salonu, sauna, buhar odası, soyunma odaları, duş ve tuvaletler bulunuyor. Birinci katta kantin, kabul salonu, bekleme odası, bilgisayar dersliği ve kreş bulunuyor. İkinci katta el sanatları atölyesi, mefruşat dersliği, resim dersliği ve yemek dersliği bulunuyor. İnşaat toplam 2 bin 460 m² alandan oluşuyor.” şeklinde konuştu.

Destek için teşekkür

Başkan Solak açıklamasının son bölümünde, “Yeşillik ve ağaçların içerisinde çok güzel bir merkez oldu. Hanımlarımızın ve ayrıca gençlerimizin toplanıp etkinlik yapabileceği, bünyesinde KOMEK kurslarının açılabileceği, çok amaçlı salonları bulunan, çok güzel bir mimariye sahip bir şehir konağına kavuştuk. Tüm projelerimizde bizden desteğini esirgemeyen milletvekillerimize, özellikle Hüsnüye Erdoğan hanıma, Konya Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Tahir Akyürek ve ekibine teşekkür ederiz" ifadelerine yer verdi.

Etiketler :