Seçmen kağıtları dağılıyor

Seçmen kağıtları dağılıyor
Sarayönü nde referandum hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. 16 Nisan'da yapılacak seçim öncesi güncellenen listeler ve seçmen bilgileri muhtarlıklar tarafından oy kullanacak vatandaşlara dağıtılıyor.Sarayönü nde 16 Nisan...

Sarayönü nde referandum hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. 16 Nisan'da yapılacak seçim öncesi güncellenen listeler ve seçmen bilgileri muhtarlıklar tarafından oy kullanacak vatandaşlara dağıtılıyor.

Sarayönü nde 16 Nisan 2017 seçimlerinin hazırlıkları kapsamında bir yandan siyasetçiler harıl harıl çalışırken, diğer yandan ise seçmen kağıtları dağıtılmaya başlandı. Sarayönü nde referandumda oy kullanacak vatandaşlar için seçmen bilgi kağıtları muhtarlar tarafından dağıtılmaya başlandı. 16 Nisan tarihinde yapılacak referandum için güncellenen listeler ve seçmen bilgi kağıtları muhtarlıklar tarafından dağıtılmaya başlandı.

Sarayönü Merkez Mahalle Muhtarları, “İlçe seçim kurulu tarafından seçmen bilgi kağıtları bize geçen hafta itibariyle verildi. Aldığımız tarihten itibaren biz de seçmen bilgi kağıtlarını dağıtmaya başladık. Vatandaşlar muhtarlıklara uğrayarak seçmen bilgi kağıtlarını alabilir. Aynı zamanda Yüksek Seçim Kurulu'nun internet sitesinden hangi sandıkta hangi numarada oy kullanacaklarını öğrenebilirler, kimlik veya sürücü belgesiyle seçim oy kullanabilirler" şeklinde konuştu.