Seçime endeksli çalışma yapılıyor

Seçime endeksli çalışma yapılıyor
Saadet Partisi İlçe bölge divan toplantılarını gerçekleştirildi. Toplantıya Saadet Partisi Genel Sekreteri Tacettin Çetinkaya, İl Başkanı Hasan Hüseyin Uyar, il yönetim kurulu üyeleri, Sarayönü, Kadınhanı, Doğanhisar ilçe...

Saadet Partisi İlçe bölge divan toplantılarını gerçekleştirildi. Toplantıya Saadet Partisi Genel Sekreteri Tacettin Çetinkaya, İl Başkanı Hasan Hüseyin Uyar, il yönetim kurulu üyeleri, Sarayönü, Kadınhanı, Doğanhisar ilçe başkanları ve yönetimleri ile çok sayıda partili katıldı.

Toplantıda konuşan Saadet Partisi Genel Sekreteri Tacettin Çetinkaya, “Gündemi şuanda Cumhurbaşkanı belirliyor. Ana muhalefetin de bir gündem belirlemeye niyeti yok. Şuan gündemde AK Partili belediye başkanlarının istifaya zorlanması var. Şuan seçime endeksli bir çalışma var. Yani erken seçim olabilir. İç kısmına karışmıyoruz ama sonuçta seçilmiş başkanlar görevden alınıyor. Bunu herkes kabul etmiş durumda, basında söylüyor köşe yazarları da çeşitli mecralarda bunu dile getiriyor” dedi.

İSLAM BİRLİÄžİ ŞART

Dış politikada komşularda yaşanan problemlere de değinen Çetinkaya, şöyle konuştu. “Kuzey Irak ta Irak, Türkiye ve İran bir araya gelerek aslında bizim yıllardır söylediğimiz İslam birliğini yani bölgedeki problemleri bölge İslam devletlerinin kendi aralarında çözmesi gerektiği konusunu gündeme getirdiler gerçekten uyguladılar ve netice alındı.  Ama geldiğimiz noktada bugün Kerkük ten Irak askeri geldi ve orayı çok kısa bir sürede ele geçirdi. Oradaki peşmerge dediğimiz Kuzey Irak Bölgesel Yönetimi nin muhafızları kayboldular, şehri terk ettiler. Bunun sonucunda bazı sorular akla geliyor.  Bu ırak ordusunun çok güçlü olmasından mı oluyor yoksa oradaki petrol şirketlerinin bu işte bir rolü mü var? Çünkü sessiz sedasız hiçbir yere zarar vermeden oradaki güç bir ada oradan uzaklaştırılıyor. Yoksa İran destekli Haçlı Şabi Milisleri nin gücüyle mi burası ele geçirildi.”

TOPLUM MADDİ MANEVİ SÖMÜRÜLÜYOR

Gündemle ilgili değerlendirmelerde bulunan Saadet Partisi Sarayönü İlçe Başkanı Ziya Tokgöz'de insanlığın Siyonist örgütler ve emperyal güçler tarafından maddi manevi bir şekilde sömürüldüğünü belirterek, “Saadet Partisi ve Milli görüş hareketinin yegâne amacı bütün bu sömürü düzenlerini ortadan kaldırarak yeryüzünde hak ve adalet merkezli bir dünya sisteminin kurulmasıdır” şeklinde konuştu.

“Ülkemizde ceza ve boşanma davaları hat safhaya çıkmış durumdadır” diyen Tokgöz, konuşmasına şöyle devam etti: “İcra takipleri önceki zamanlardan misli misli artmış durumda. Uyuşturucu kullanma yaşının 13 e kadar, sigara kullanma yaşının 9 a kadar düştüğü, uyuşturucu madde satışının önüne geçilemediği ve hat safhaya ulaştığı, üçüncü sayfa haberleri dediğimiz haberlerin televizyonlarımızı açtığımız zaman haberlerin birinci sınıfını teşkil ettiği bir zamanda yaşıyoruz.  Bu toplumu içinde bulunduğu durumdan düzeltme adına çalışma ve gayret içinde olmazsak bunun hesabını gelecek nesillerin bizden soracağı gibi unutmayın ki bunun hesabını Allah da sorar.”