Sayan ile sözleşme yenilendi

Sayan ile sözleşme yenilendi
Sarayönü Belediyespor, geçtiğimiz sezon kadrosunda yer alan futbolcularından Mustafa Sayan ile yeniden anlaşma sağlayarak kadrosuna güç kattı.Teknik Direktör Niyazi Kart’ın kadrosunda görmek istediği isimlerden bir tanesi olan...

Sarayönü Belediyespor, geçtiğimiz sezon kadrosunda yer alan futbolcularından Mustafa Sayan ile yeniden anlaşma sağlayarak kadrosuna güç kattı.

Teknik Direktör Niyazi Kart’ın kadrosunda görmek istediği isimlerden bir tanesi olan Mustafa Sayan, geçen sezonun ardından yeniden Sarayönü Belediyespor ile anlaşma sağladı. Transfer görüşmelerinin ardından kulüple el sıkışan Mustafa Sayan, başka bir takımla anlaşma sağlamadığı için yapılan vize işlemiyle devre arası beklenmeden kadroya katılabilecek. Yeşil siyahlı formayı yeniden giyen Sayan, takımla birlikte çalışmalara başladı. Orta saha ve kanatlarda görev alabilen Mustafa Sayan'ın hazır hale gelmesinin ardından sahadaki yerini alması bekleniyor. Kanatlarda sıkıntı yaşayan Sarayönü Belediyespor'un, bu transferle kanatlarda biraz daha etkinlik kazanması bekleniyor. Mücadeleci yapısıyla önce çıkan hırslı bir oyuncu olan Mustafa Sayan ile orta saha ve kanatlardaki mücadele direncinin de daha da artması bekleniyor.

Konya Demirspor’da futbola başlayan 24 yaşındaki oyuncu Konyaspor altyapısında yetiştikten sonra Karaman Belediyespor, Sarayönü Belediyespor, Ceyhanspor ve Akşehirspor formalarını giydi.