Sarimder deri toplayacak

Sarimder deri toplayacak
Sarayönü İmam Hatip Lisesi ve Mezunları Derneği (SARİMDER) tarafından yaptırılan Mehmet Büyükeğen İmam Hatip Lisesi'nin eksiklerinin giderilmesi ve Kuran kurslarının ihtiyaçları için Kurban derileri toplanacak.Saraç mahallesinde...

Sarayönü İmam Hatip Lisesi ve Mezunları Derneği (SARİMDER) tarafından yaptırılan Mehmet Büyükeğen İmam Hatip Lisesi'nin eksiklerinin giderilmesi ve Kuran kurslarının ihtiyaçları için Kurban derileri toplanacak.

Saraç mahallesinde 32 bin m² arazi üzerine hayırseverlerin katkıları ile yapılan 32 derslik Kız İmam Hatip Lisesi'nin eksikleri ve dernek bünyesinde faaliyet gösteren Kuran kursları için toplanacak Kurban derileri ile bazı ihtiyaçların giderilmesi hedefleniyor. Derken görevlileri tarafından araçlarla yapılacak toplama işleminin yanı sıra kendi getirmek isteyenler içinde kurban derileri inşaat alanında toplanacak.

Sarayönü İmam Hatip Lisesi Mezunlar ve Mensupları Dernek Başkanı Ahmet Turan, dernek yönetimi olarak Allah’ın rızasını ve takdirini kazanmak için toplanan yardımlar ve hayırseverlerin katkıları ile yaptırılan okulun, eksiklerinin tamamlanabilmesi için yoğun bir çaba sarf ettiklerini, Kız ve Erkek Kuran Kursları'nda eğitim alan onlarca talebenin ihtiyaçları için hayırseverlerin kapılarını tek tek çalmaya devam ettiklerini söyledi. Turan, “Dernek olarak bizde gazetemiz Sarayönü Manşet aracılığı ile tüm Sarayönü halkına, hayırseverlerimize, işadamlarımıza, sanayicilerimize, esnafımıza, çiftçi kardeşlerimizi, Kurban da bizlere yardımcı olmalarını hayra davetimizin duyurulmasını istiyoruz” dedi.

Kurban Bayramı'nda kesilecek kurbanların derilerini itina ile toplayacaklarını belirten Turan, bu okulun en iyi şekilde tamamlanması için Sarayönü olarak biraz fazla gayret edip son halini almasının gerektiğini belirtti. Kurban derilerinin okulun inşaat alanında toplanacağını kaydeden Turan, bunun yanı sıra araçlarla da evlerden deri toplanacağını dile getirdi.