Sarayönüspor’un oyuncuları büyük ilgi

Sarayönüspor’un oyuncuları büyük ilgi
Konya 1. Amatör Küme’de mücadele eden Sarayönüspor’un oyuncularına ara transfer döneminde çok sayıda teklif geldi. Gelen teklifleri değerlendiren üç oyuncu başka kulüplere transfer oldu.Sarayönüspor’un tecrübeli kalecisi...

Konya 1. Amatör Küme’de mücadele eden Sarayönüspor’un oyuncularına ara transfer döneminde çok sayıda teklif geldi. Gelen teklifleri değerlendiren üç oyuncu başka kulüplere transfer oldu.

Sarayönüspor’un tecrübeli kalecisi Serkan Karaarslan ve orta saha oyuncusu Samet Yetgin 1. Amatör Küme’de şampiyonluğa oynayan Selçuk Üniversitesispor’a transfer oldu. Yine yeşil siyahlı ekibin kalecilerinden Eren Ulukavak Süper Amatör Lig ekiplerinden Kulu Belediyespor’a transfer oldu.

Sarayönüspor Başkanı Mustafa Atçeken transferler hakkında yaptığı açıklama, “Sarayönüspor ailesi olarak 2019-2020 sezonuna her zaman olduğu gibi ilçemiz gençliğine nasıl fayda sağlarız, neler yaparsak onların çıkarları doğrultusunda olur diye düşünerek başladık ve Bahri hocamızla bu konuda hemen hemen her gün istişarede bulunarak bazı projeler ortaya koyduk. Şimdi görüyorum ki yapmış olduğumuz faaliyetler olumlu işler ortaya çıkarmaya başladı.” dedi.

Oyuncularına verilen değerden memnun olduklarını kaydeden Atçeken, “Sezonumuzun devre arasında birçok futbolcu kardeşime transfer teklifleri geldi bunların başında Samet Yetkin, Mevliüt Döğen, Eren Ulukavak, Serkan Karaarslan vardı. Samet ve Serkan'ı Selçuk Üniversitesine, Eren'i de Kulu Belediyespor'a verdik. Mevlüt'e de Süper gruptan önemli teklifler vardı fakat oyuncumuz takımda kalmak istedi.” şeklinde konuştu.

Sarayönüspor’un bir karaktere sahip olduğunu ifade eden Atçeken şunları söyledi: “Bunları şunun için anlatıyorum: Bizim misyonumuzda her zaman Sarayönüspor ailesinde bulunan bireyleri geliştirmek, hayatlarına yön verecek işler için vesile olmak, onların hayatlarında mutlu olmalarını ve topluma, Türk sporuna hizmet etmelerini sağlamak vardır. Bugün şahsımı arayarak futbolcularımı benden isteyen yöneticilerin ortak noktası takım olarak Sarayönüsporun bir karakter ortaya koyduğunu ve oyuncularımızın oldukça uyumlu olmalarından dolayı, futbolcularımızı tercih ettiklerini bildirmeleri Sarayönüspor ailesinin doğru yolda olduğunu göstermektedir. Bu olayları gerçekleştirmede emeği geçen yönetim kuruluma, hocamıza ve desteklerini esirgemeyen taraftarlarımıza teşekkür eder saygılar sunarım.”