Sarayönüspor’dan gollü galibiyet

Sarayönüspor’dan gollü galibiyet
Konya 1. Amatör Küme A Grubu temsilcimiz Sarayönüspor, İçeri Çumra Belediyespor deplasmanından 3 puan ile döndü. Zorlu deplasmandan 3 puan çıkaran temsilcimiz puan tablosunda 5’nci sıraya yerleşti. Karşılaşmaya oldukça atak...

Konya 1. Amatör Küme A Grubu temsilcimiz Sarayönüspor, İçeri Çumra Belediyespor deplasmanından 3 puan ile döndü. Zorlu deplasmandan 3 puan çıkaran temsilcimiz puan tablosunda 5’nci sıraya yerleşti. Karşılaşmaya oldukça atak ve özgüvenli başlayan temsilcimizin golleri ise Hasan (3), Osman(2) ve Kadir’den geldi. Oldukça rüzgarlı ve soğuk bir havada geçen karşılaşmada güzel oyun ve goller karşılaşmanın keyifli bir hal almasını sağladı.

Ağır zemine rağmen, oyun üstünlüğünü hep elinde tutan temsilcimiz, topu sürekli yerden oynayıp, pasa yaparak sonuçlara gitti. Güzel oyunu taraflı tarafsız beğeni topladı. Mevlüt Döğen Bahadır paslaşmasında savunma arkasına sarkan Hasan Kavas'ın sert şutu takımını 1-0 öne geçirdi.

Sol çizgiden topu çalan Osman ceza sahasının dışından sert vuruşu gol ile sonuçlandı ve dakika 20'de temsilcimiz 2-0 öne geçmiş oldu. Yine seri çalımlarla içeri kat eden Osman'ın sert ortasını rakip oyuncu kendi kalesine gönderdi ve ilk yarı 3-1 e sonuçlandı.

Kinci yarıda da oldukça pas yapan oyunu hep önde oynayan temsilcimiz 50.dakikada kadir ve hasanın paslaşmaları sonucunda kaleci ile karşı karşıya kalan Hasan takımının 4.golünü attı. Sağ kanattan ceza sahası içine giren Mevlüt Arslan'ın seri çalımları sonucunda gelen ortayı göğsüyle gole çeviren Kadir takımının 5.golünü attı. Son golü ise ceza sahası içinde topla buluşan Hasan attı ve karşılaşma 6-4’lük sonuçla bitti.