Sarayönüspor galibiyetle kapattı

Sarayönüspor galibiyetle kapattı
Konya 1’nci Amatör Küme ekibimiz Sarayönüspor, ligin son haftasını galibiyetle kapattı. Selçuklu İdman Yurdu’na konuk olan temsilcimiz, rakibini 1-0 mağlup etti. Ligi 19 puanla, puan cetvelinin beşinci sırasında tamamlayan Sarayönüspor’un...

Konya 1’nci Amatör Küme ekibimiz Sarayönüspor, ligin son haftasını galibiyetle kapattı. Selçuklu İdman Yurdu’na konuk olan temsilcimiz, rakibini 1-0 mağlup etti. Ligi 19 puanla, puan cetvelinin beşinci sırasında tamamlayan Sarayönüspor’un ligdeki son golünü 75’nci dakikada Hasan Kavas kaydetti.

Karşılaşmayla ilgili değerlendirmede bulunan Teknik Direktör Bahri Karlı, yaptığı açıklamada, “Ligin sonuna gelmemize rağmen, oyuncu gurubumuzun oldukça istekli olması, katılımların yüksek olması bizi oldukça mutlu etmekte. Selçuk İdmanyurdu maçına baktığımızda, oyunun her bölgesinde topla oynayıp, top rakipteyken de istekli hırslı bir şekilde alanı daraltan top oynatmayan bir takım haline geldik.” dedi.

Karşı sözlerini şöyle sürdürdü: “Karşılaşmaya çok dengeli kontrollü ve bir o kadarda atak başladık. Aslında ligin genelinde de maçlara hep iyi başladık bunu maç boyunca da götürdük. Bunu gören sadece biz değiliz, rakiplerimizde oyun olarak uyum olarak en çok beğendiğimiz takımsınız övgülerini hep aldık.”