Sarayönü'nde vize haftası

Sarayönü'nde vize haftası
Taşıtlara yönelik olarak trafikte güvenliği artırmak amacıyla yapılan araç muayeneleri devam ediyor. Sarayönü'nde araçlarını muayene ettirecek olanlar için ise Ağustos ayı muayenesi bu hafta gerçekleştirilecek.Araç muayenelerinin...

Taşıtlara yönelik olarak trafikte güvenliği artırmak amacıyla yapılan araç muayeneleri devam ediyor. Sarayönü'nde araçlarını muayene ettirecek olanlar için ise Ağustos ayı muayenesi bu hafta gerçekleştirilecek.

Araç muayenelerinin randevu ile yapılmasından dolayı vatandaşların randevu alma işlemini son güne bırakmaması gerekiyor. Randevu alma işlemini son günlere bırakanlar, randevular dolduğu için muayenesini yaptıramıyor.

Periyodik Araç Muayenesi, Egzoz Gazı Emisyon Ölçümü, Yola Elverişlilik Muayenesi, Tadilat sonrası muayene, Zorunlu Muayene ve Trafik Tescil işlemleri için gerekli olan tespitler için 10-11-12 Ağustos tarihlerinde buğday pazarı yanında kurulacak olan muayene istasyonu araçların muayenesini yapacak.

Sürücülerin araçlarında reflektör, yangın söndürme cihazı, ilk yardım çantası, tescil ve trafik belgesi asılları, borcu yoktur yazısı, trafik sigortası, LPG var ise gaz sızdırmazlık belgesi, ilk yardım seti ve stepne bulundurmaları isteniyor.