Sarayönü sahaya iniyor

Sarayönü sahaya iniyor
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan temsilcimiz Sarayönü Belediyespor, yeni sezon için sahaya iniyor.Sarayönü Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig'de geçireceği 9'ncu sezon için çalışmalara başlıyor. Yeni sezonda...

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan temsilcimiz Sarayönü Belediyespor, yeni sezon için sahaya iniyor.

Sarayönü Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig'de geçireceği 9'ncu sezon için çalışmalara başlıyor. Yeni sezonda Spor Toto 3.Lig'e yükselmek hedefini belirleyen Yeşil Siyahlılar, hazırlıklarına 2 Ağustos Perşembe günü başlayacak.

 

İlk kamp Sarayönü'nde

Teknik Direktör Niyazi Kart gözetiminde 2 Ağustos'ta Sarayönü'nde başlayacak kamp programı, kurban bayramına kadar ilçede devam edecek. Temsilcimiz sezonun ilk çalışmasına Sarayönü'nde gerçekleştirdikten sonra kurban bayramından sonra ikinci etap kamp çalışmaları için Nevşehir'e gidecek.

Perşembe günü gerçekleştirilecek ilk antrenmana, kaleciler Altay Kartal ve Ali Özkan, Akın Taşkın, Eren Özaydemir, Ethem Özden, Furkan Şan, Hasan Can Özkan, Hüseyin İbiş, Hakan Özkara, Muhammet Alperen Tosun, Mustafa Baştin, Mustafa Dilek, Osman Uğurlu, Yunus Emre Yılmaz, olmak üzere anlaşmaya varılan oyuncu katılacak. Bunun yanı sıra, Fildişi'nden gelen 2 yabancı oyuncu, Konyaspor altyapısından genç oyuncular ve denenecek oyuncular katılacak.