Sarayönü Muğla deplasmanına gidiyor

Sarayönü Muğla deplasmanına gidiyor
Sarayönü Belediyespor, Pazar günü oynayacağı Manavgat Belediyespor karşılaşmasının ertelenmesinin ardından Muğla deplasmanı için hazırlıklarına başladı.Çok zor bir dönemden geçen Sarayönü Belediyespor, Pazar günü Muğla...

Sarayönü Belediyespor, Pazar günü oynayacağı Manavgat Belediyespor karşılaşmasının ertelenmesinin ardından Muğla deplasmanı için hazırlıklarına başladı.

Çok zor bir dönemden geçen Sarayönü Belediyespor, Pazar günü Muğla deplasmanında Ortaca Belediyespor’a konuk olacak. Çarşamba günü oynanan Ereğlispor karşılaşmasının ardından Pazar gününü maç yapmadan geçiren Sarayönü Belediyespor, gelecek karşılaşması için hazırlık çalışmalarına başladı.

Cuma gününe kadar antrenmanlarını gerçekleştirecek olan Sarayönü Belediyespor, grubun dişli ekiplerinden Ortaca Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmaya hazırlanacak. Takımda sezonu kapatan Ahmet Sarı ve sakatlık yaşayan Furan Şan dışında eksik veya cezalı bir oyuncu bulunmuyor.

Öte yandan grubun üst sıralarında yer alan Ortaca Belediyespor, temsilcimiz için en zor deplasmanlardan biri olarak görülüyor. Aynı zamanda mesafe olarak da en uzak deplasman olan Ortaca Belediyespor deplasmanından puan veya puanlarla dönmesi Sarayönü Belediyespor’a önemli bir avantaj kazandıracak.

Pazar günü Karman Belediyespor ile oynadığı karşılaşmada 3-3 berabere kalan Ortaca Belediyespor’un etkili hücum hattı dikkat çekiyor.