Sarayönü Manavgat'a gidiyor

Sarayönü Manavgat'a gidiyor
Bölgesel Amatör Lig'in ikinci yarısında güzel bir ivme yakalayan Sarayönü Belediyespor, 19'ncu haftada Antalya'nın Manavgat ilçesini temsil eden diğer bir takıma konuk olacak. Pazar günü Manavgat Belediyespor ile karşı karşıya...

Bölgesel Amatör Lig'in ikinci yarısında güzel bir ivme yakalayan Sarayönü Belediyespor, 19'ncu haftada Antalya'nın Manavgat ilçesini temsil eden diğer bir takıma konuk olacak. Pazar günü Manavgat Belediyespor ile karşı karşıya gelen ve 4 gollü bir galibiyetle moral depolayan Sarayönü Belediyespor, önümüzdeki Cumartesi günü ise Manavgatspor ile mücadele edecek.

Düşme potasında yer alan rakibine karşı kazanmak için sahaya çıkacak olan Sarayönü Belediyespor, 19'ncu hafta karşılaşmasını da kazanarak puan cetvelinde üst sıralara çıkmayı düşünüyor. Pazartesi günü verilen bir günlük aranın ardından yeniden topbaşı yapan Sarayönü Belediyespor, hafta boyunca deplasman hazırlıklarını gerçekleştirecek. Pazar günü evinde Manavgat Belediyespor gibi güçlü bir ekibi 4-0'lık skorla mağlup etmenin rehavetine kapılmaması ümit edilen Sarayönü Belediyespor'un, ciddi bir hazırlıkla Manavgatspor'un karşısına çıkması bekleniyor.

Öte yandan direk düşme potasında yer alan ve il barajı nedeniyle de düşmesi kesinleşen Manavgatspor'un gençlerden kurulu bir kadrosu bulunuyor. Karşılaşmayı önemseyeceği ve iyi mücadele edeceği tahmin edilen genç oyunculara karşı Sarayönü Belediyespor'un iyi bir konsantrasyonla sahaya çıkması gerekiyor. Ereğlispor'un direk düşme potasına girmemesi için Sarayönü Belediyespor'un deplasmanda mutlaka kazanması gerekiyor.

Öte yandan takımda cezalı ve sakat oyuncu bulunmaması teknik heyetin elini güçlendiriyor. Takıma hücumda büyük bir güç katan Vildan Kerim'in yanı sıra Fatih Güneş, Fatih Emircan ve Alperen Tosun gibi genç oyuncuların arzulu ve mücadeleci oyunu takımın kazanma hırsına direk etkide bulunuyor. Haftayı iki golle kapatan Sunay Hasan'ın da Manavgatspor karşısında daha verimli olacağı tahmin ediliyor.

Manavgatspor'un 18'nci hafta itibariyle 3 galibiyeti, 2 beraberliği, 13 mağlubiyeti bulunuyor. 22 gol atan Antalya temsilcisi, kalesinde 47 gol görerek 11 puan topladı.