Sarayönü lidere gidiyor

Sarayönü lidere gidiyor
Sarayönü Belediyespor, ligin 23’ncü haftasında grup lideri Kestelspor’a konuk olacak. Antalya temsilciyle yeşil siyahlı ekibi karşı karşıya getirecek maç Pazar günü saat 14:00’te oynanacak.Bölgesel Amatör Lig’de ligin...

Sarayönü Belediyespor, ligin 23’ncü haftasında grup lideri Kestelspor’a konuk olacak. Antalya temsilciyle yeşil siyahlı ekibi karşı karşıya getirecek maç Pazar günü saat 14:00’te oynanacak.

Bölgesel Amatör Lig’de ligin sonu yaklaşırken halen düşme potasında yer alan Sarayönü Belediyespor için kritik haftalara girildi. Ereğlispor ile arasındaki puan farkını ikiye indiren Sarayönü Belediyespor’un play-out maçlarına kalabilmek için en az rakibiyle puanını eşitlemesi gerekiyor.

Ereğlispor’un fikstür avantajı bulunduğu haftada liderle karşılaşacak olan Sarayönü Belediyespor, deplasmanda puan veya puanlarla dönmeyi istiyor. Öte yandan Ereğlispor evinde ligin son sıralarında yer alan Bucak Belediye Oğuzhanspor ile karşılaşacak. Sarayönü Belediyespor’un yenilmesi, Ereğlispor’un ise galip gelmesi durumunda puan farkı yeniden aralanacak.

Bugün yeniden antrenmanlara başlayacak olan Sarayönü Belediyespor, hafta sonuna kadar hazırlıklarını sürdürecek. Burdur MAKÜ karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkan Aytaç’ın durumu hafta içerisinde belli olacak. Onun dışında takımda herhangi bir sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor.

Şampiyonluk için mücadele eden Kestelspor ise liderliğini sürdürmek için sahaya çıkacak. Zirveyi takipçisi Isparta 32 Spor’a kaptırmamak için galibiyet elde etmesi gereken Kestelspor, temsilcimiz karşısında favori olarak taraf olacak.