Sarayönü lidere bileniyor

Sarayönü lidere bileniyor
Bölgesel Amatör Lig 7'nci gurupta mücadele eden Sarayönü Belediyespor, ligin 18'nci haftasında grup lideri Bucak Belediyesi Oğuzhanspor ile karşı karşıya gelecek. Şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj elde eden Burdur temsilcisine...

Bölgesel Amatör Lig 7'nci gurupta mücadele eden Sarayönü Belediyespor, ligin 18'nci haftasında grup lideri Bucak Belediyesi Oğuzhanspor ile karşı karşıya gelecek. Şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj elde eden Burdur temsilcisine bilenen Sarayönü Belediyespor, deplasmandan puan veya puanlarla dönmek istiyor.

Eğirdirspor karşılaşmasında alınan galibiyetin ardından moralleri yerinde olan takımda verilen bir günlük aranın ardından bugün yeniden topbaşı yapıldı. Hafta boyunca antrenmanlarına devam edecek olan temsilcimiz, cezalı olan Alper Erkoç dışında eksik bulunmuyor. Teknik ve taktik anlamda hazırlıklarını sürdürecek olan yeşil siyahlılar, Cuma günü son antrenmandan sonra Cumartesi günü ilçeden ayrılarak Burdur'a gidecek.

Öte yandan haftayı bay geçen Bucak Belediyesi Oğuzhanspor'un temsilcimize oranla daha dinlenmiş olması bekleniyor. Bunun avantaj mı dezavantaj mı olacağı merak konusu olurken, Burdur temsilcisi oynadığı son karşılaşmada Eğirdirspor ile berabere kalmıştı. Bu sezon evinde sadece 1 karşılaşmayı kaybeden Oğuzhanspor, bu haftaya kadar toplanma iki beraberlik, iki mağlubiyet aldı.

Gollerini genellikle devrelerin sonuna doğru bulan Oğuzhanspor, gollerinin yüzde 20'sini ilk yarının sonunda, yüzde 62'sini 60'ncı dakikadan sonra buldu. Siyah beyazlılar, evinde oynadığı karşılaşmalarda, bir maç dışında ilk yarıları hiç yenik kapatmadı. Şampiyon adayı, kendi evinde oynadığı karşılaşmalarda 13 gol atıp, 4 gol yedi.

Zirveyi etkileyecek olan bu karşılaşmanın skoru Isparta Davrazspor ve Kepez Belediyespor'u yakından ilgilendirirken, şampiyonluğun ikinci en güçlü adayı olan Isparta Davrazspor da Akşehirspor ile karşı karşıya gelecek. Şampiyonluğu ve Konya liderliğini doğrudan etkileyecek olan karşılaşmaların sonucu büyük merakla beklenmeye başladı.