Sarayönü, Eskişehir yolcusu

Sarayönü, Eskişehir yolcusu
Sarayönü Belediyespor, Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'in 21'nci haftasında Eskişehir temsilcilerinden Anadolu Üniversitesispor'a konuk olacak. Pazar günü oynanacak.olan karşılaşmada saat 14:00'te başlayacak.Yakaladığı seri ile...

Sarayönü Belediyespor, Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'in 21'nci haftasında Eskişehir temsilcilerinden Anadolu Üniversitesispor'a konuk olacak. Pazar günü oynanacak.olan karşılaşmada saat 14:00'te başlayacak.

Yakaladığı seri ile morallerini bir hayli yükselten Sarayönü Belediyespor'da son haftalarda galibiyet alışkanlık haline geldi. Son olarak Yeniçağaspor'u 3-0 geçerek galibiyetlerine bir yenisini daha ekleyen Sarayönü Belediyespor, serisini beş maça çıkarmak istiyor.

Pazartesi günü dinlenen Sarayönü Belediyespor, bugün yeniden antrenmanlarına başlayacak. Hafta boyunca idmanlarını sürdürecek olan temsilcimiz, hafta sonu Eskişehir'e gidecek. Pazar günü sakatlanan kaleci Sercan dışında takımda sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor.

Öte yandan ligin ilk yarısında rakibini 3-0'lık skorla geçen Sarayönü Belediyespor, son üç haftada mağlup olan rakibinden bir kez daha üç puan almak istiyor. Dirençli bir takım olan Anadolu Üniversitespor, son dört hafta içerisinde Kırıkkale Büyük Anadolu Spor'a çelme takarken, Ankara DSİ, Çubukspor ve Sandıklıspor'a mağlup oldu. 9'ncu sırada yer alan Anadolu Üniversitespor'un 5 galibiyeti, 3 beraberliği, 11 mağlubiyeti ve 18 puanı bulunuyor.