Sarayönü bileniyor

Sarayönü bileniyor
BAL Ligi'nde Konya'yı temsil eden Sarayönü Belediyespor, hafta sonu evinde ağırlayacağı Konyaaltı Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürürken bir diğer temsilci Akşehirspor ise haftayı bay geçecekBölgesel Amatör Lig...

BAL Ligi'nde Konya'yı temsil eden Sarayönü Belediyespor, hafta sonu evinde ağırlayacağı Konyaaltı Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürürken bir diğer temsilci Akşehirspor ise haftayı bay geçecek

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta Spor Toto 3.Lig'e yükselmek adına heyecan devam ediyor. Hafta sonu evinde Konyaaltı Belediyespor'u ağırlayacak olan Sarayönü Belediyespor karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta Konya'yı temsil eden bir diğer temsilcimiz olan Akşehirspor'da ise futbolcular izinde. Kırmızı-beyazlılar haftayı maç oynamadan bay geçecek.

HEDEF ÇIKIŞA GEÇMEK

Geçtiğimiz sezon Spor Toto 3.Lig'in kapısından dönen Sarayönü Belediyespor, bu sezon inişli-çıkışlı bir grafik sergiliyor. Yeşil-siyahlı temsilcimiz grupta topladığı 29 puanla 6.sırada yer alıyor. Geçtiğimiz haftayı bay geçen Sarayönü Belediyespor bu haftasonu  Sarayönü İlçe Stadyumu'nda ligin dibine demir atmış konumda bulunan Konyaaltı Belediyespor'u ağırlayacak. Yeşil-siyahlı temsilcimiz karşılaşmanın hazırlıklarını günde yaptığı tek antrenmanla sürdürüyor.Grupta statü gereği Antalya takımları arasında son sırada olan ve en yakın rakibiyle arasında 16 puanlık fark bulunan Konyaaltı Belediyespor matematiksel olarak küme düşmüş durumda. Rakibin kaybedeceği bir şeyin olmamasından dolayı dikkatli olunması gerektiğini belirten Niyazi Kart, futbolcuların sık sık uyarılarda bulunuyor. Sarayönü Belediyespor, Konyaaltı Belediyespor karşılaşmasından mutlak 3 puanla ayrılıp çıkışa geçmek istiyor.

MADDİ SORUNLAR NÜKSETTİ

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta mücadele eden bir diğer temsilcimiz olan Akşehirspor'da ise maddi kriz devam ediyor. Kırmızı-beyazlılarda, Belediye Başkanı Salih Akkaya desteğini çektiğini açıklarken ilçede hiçbir işadamı takıma maddi destekte bulunmaya yanaşmıyor. Bu haftasonunu bay olarak geçecek olan Akşehirspor'da futbolcular izinde. Yönetim maddi sorunları bu hafta içerisinde çözmek için büyük çaba harcıyor. Takımın gidişatı önümüzdeki günlerde belli olacak. Maddi kriz çözülmezse kırmızı-beyazlılarda futbolcular maça çıkmama kararı alabilir.

HEYECAN DEVAM EDİYOR

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta heyecan devam ediyor. Grupta Bucak Belediyesi Oğuzhanspor ile Isparta Davrazpor arasında Spor Toto 3.Lig'e yükselme yarışı devam ediyor. Grupta bu hafta oynanacak olan karşılaşmalar şöyle: "Hisar Belediyespor – Isparta Davrazspor,  Bucak Belediyesi Oğuzhanspor – Sandıklıspor, Akıncılarspor – Tavşanlı Linyitspor, Eğirdirspor – Kütahya Dumlupınar Ünivertisi, Kepez Belediyespor – Serik Belediyespor, Sarayönü Belediyespor – Konyaaltı Belediyespor."

merhabahaber.com