Sarayönü Belediyespor'un transfer dosyası

Sarayönü Belediyespor'un transfer dosyası
Bölgesel Amatör Lig de şampiyonluğu hedefleyen Sarayönü Belediyespor, bu doğrultuda transfer çalışmaları yürüterek kadrosunu şekillendiriyor. Ligde 8'nci sezonunu geçirecek olan yeşil siyahlılar iç transferde kadro iskeletini...

Bölgesel Amatör Lig de şampiyonluğu hedefleyen Sarayönü Belediyespor, bu doğrultuda transfer çalışmaları yürüterek kadrosunu şekillendiriyor. Ligde 8'nci sezonunu geçirecek olan yeşil siyahlılar iç transferde kadro iskeletini korurken, dış transferde de eksik bölgelere nokta transfer gerçekleştirdi. İç ve dış transferde 16 oyuncu ile resmi sözleşme imzalayan temsilcimiz, bir yandan transfer çalışmalarına da devam ediyor. Hücum gücü yüksek bir takım oluşturan Sarayönü Belediyespor transfer komitesi ve teknik heyeti, bu yıl hasreti dindirmek istiyor. Transfer edilen isimler incelendiğinde bu yıl yeşil siyahlıların, taraftarlarına seyir zevki yüksek ve bol gollü bir sezon yaşatacağı tahmin ediliyor.

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Ligi nde 8.sezonunu geçirmeye hazırlanan Sarayönü Belediyespor, bu kez şampiyonluğa ulaşmak istiyor. Yeşil-siyahlılar daha önceki sezonlarda birçok kez şampiyonluğun direğinden dönse de, bu kez geçmişteki hataları yapmayarak hedeflediği şampiyonluğa ulaşmayı hedefliyor. Sarayönü ekibi, hedefleri doğrultusunda transfer çalışmasını yürütürken, mücadele edecek takım şekillenmeye başladı. Sarayönü Belediyespor un anlaşma sağladığı isimler şu şekilde;

Sercan Şen

17 Ocak 1994 İzmir/Konak doğumlu olan Sercan Şen, Bursaspor altyapısından yetişen önemli isimlerden birisi. 2006 yılında Bursaspor ile profesyonel sözleşme imzalayan başarılı file bekçisi, akabinde 2013 yılında pilot takım Yeşil Bursa ya kiralık olarak gönderilmişti. 2015 yılının hemen başlarında Utaş Uşakspor ile anlaşarak amatöre dönen başarılı kaleci, bu sezon başında Osmaniyespor a, oradan da devre arası transfer döneminde Sarayönü Belediyespor a gelmişti. İkinci devre kalede gösterdiği performans ile göz dolduran Sercan, yeşil-siyahlı takımın iç transferde anlaşma sağladığı isimler arasında yer alıyor.

Erkan Çelik

12 Şubat 1994 tarihinde Bursa nın Osmangazi ilçesinde doğan orta saha oyuncusu Erkan Çelik, Sarayönü Belediyespor un bu sezonki gözde oyuncularının başını çekiyordu. Bursaspor altyapısından yetişen ve bir dönem Bursaspor un pilot takımı olan Yeşil Bursa da profesyonel olarak forma giyen Erkan Çelik in yolu, Sarayönü Belediyespor ile bu sezon kesişti. Çelik, Teknik Direktör Niyazi Kart ın raporu doğrultusunda devre arası transfer döneminde Bursa Zaferspor dan transfer edilmişti. Başarılı orta saha oyuncusu, Sarayönü ekibinin iç transferde anlaşma sağladığı bir başka oyuncu.

Mustafa Baştin

1 Eylül 1992 Edremit doğumlu olan Mustafa Baştin, son 3 sezondur Sarayönü Belediyespor kadrosunda yer alan kilit isimlerden birisi. Başarılı orta saha oyuncusu saha içinde ve dışında üzerine düşeni yaparak, 3 yıldır kulübün değişmez oyuncularından birisi olmayı başardı. Orta sahanın dinamosu olan Mustafa Baştin, hırçın oyun yapısı ve sarf ettiği eforla çok önemli bir görevi yerine getiriyor. Orta sahanın olmazsa olmazı durumunda olan Baştin, yeşil-siyahlıların yeniden anlaşma sağladığı isimlerden birisi.

Mustafa Sayan

1 Eylül 1992 Meram doğumlu olan orta saha oyuncusu Mustafa Sayan, Bölgesel Amatör Ligi nin deneyimli isimlerinden birisi. Bu sezon devre arası transfer döneminde Akşehirspor dan ayrılan Mustafa Sayan, 2013/2014 sezonunda formasını giydiği Sarayönü Belediyespor a tekrar dönüş yapmıştı. Mustafa Sayan, Sarayönü Belediyespor un iç transferde anlaşma sağladığı ilk isimlerden birisi oldu. Kanatlarda ve orta sahada verdiği kora kor mücadelelerle bilinen Mustafa Baştin, uzun taç atışlarıyla da diğer oyunculardan ayrılıyor.

Alper Erkoç

1 Ocak 1988 Mersin doğumlu olan Alper Erkoç, geçtiğimiz sezon başı transfer döneminde Mersin Yolspor dan ayrılarak Sarayönü Belediyespor a gelmişti. Ortaya koyduğu performansla kısa sürede yeşil-siyahlıların gözde isimlerinden olan orta saha oyuncusu, yeni sezonda da Sarayönü ekibinde forma giyecek. Kırmızı kartlarla başı biraz belada olan başarılı oyuncunun bu yıl kartlardan biraz daha uzak durması ümit ediliyor.

Özenç Albayrak

20 Şubat 1992 Mersin doğumlu olan kanat oyuncusu Özenç Albayrak, daha önce Batman Petrolspor ve Sakaryaspor da profesyonel olarak forma giymişti. Geçtiğimiz sezon başında Akşehirspor dan Sakaryaspor a giderek profesyonel olan Özenç, devre arası transfer döneminde Sarayönü Belediyespor a gelerek yeniden amatöre dönüş yapmıştı. Özenç Albayrak, yeni sezonda da Sarayönü Belediyespor forması giyecek. Yetenekleri ile göz dolduran Özenç'in bu yıl takıma daha çok verimli olası bekleniyor.

Yunus Emre Yılmaz

29 Ocak 1994 Sarayönü doğumlu olan sağ bek oyuncusu Yunus Emre Yılmaz, geçtiğimiz sezon başı Afyon temsilcilerinden Şuhut Belediyespor ile anlaşmış ve ligin ilk devresini orada tamamlamıştı. Devre arası transfer döneminde alt yapısından yetiştiği Sarayönü Belediyespor'a dönen Yunus Emre Yılmaz, ikinci devre yeşil siyahlı forma ile sergilediği futbol ile bu yılda Sarayönü Belediyespor'un kadrosunda tercih ettiği isimlerden biri oldu.

Hüseyin Serhat Cihan

30 Ekim 1992 doğumlu olan defans oyuncusu Hüseyin Serhat Cihan, geçtiğimiz sezon savunma bölgesinde başarılı işlere imza atmıştı. Oynadığı mevkiinde getirdiği ruh haliyle takımın en hırçın isimlerinden biri olan Hüseyin Serhat Cihan, yeni sezonda sözleşme yenileyerek Sarayönü Belediyespor'un şampiyonluk hedefi için mücadele edecek. Karadenizli olan Hüseyin Serhat Cihan, geçtiğimiz sezonlarda Aksaray takımlarında verdiği mücadele ile Sarayönü Belediyespor'a transfer olmuştu.

Serkan Kaya

18 Ağustos 1987 Konya doğumlu olan stoper Serkan Kaya, sezonu Konya Süper Amatör Lig ekiplerinden Çatalhöyük Çumra Belediyespor da tamamladı. Daha önce de Sarayönü Belediyespor forması giyen Kaya, yeni sezon için Sarayönü ekibinin dış transferlerinden biri oldu. Geçtiğimiz sezonlarda Sarayönü Belediyespor formasıyla kanatlarda sergilediği etkili futbol ile hafızlarda kalan Serkan Kaya'nın aynı performansı sergileyeceği ümit ediliyor.

Aytaç Solunoğlu

14 Mart 1987 Tarsus doğumlu olan stoper Aytaç Solunoğlu, sezonu Denizli temsilcisi Çal Belediyespor da tamamladı. Daha önce Yozgatspor ve Gümüşhanespor da profesyonel olarak forma giyen Solunoğlu, Sarayönü ekibinin dış transferde anlaşma sağladığı bir başka isim oldu. Defansın göbeğinde görev alacak olan oyuncudan Teknik Direktör Niyazi Kart'ın beklentisi büyük. Defansın sigortası olması beklenen Aytaç Solunoğlu'nun savunmayı çekip çevirerek rakip atakları püskürtmesi takımın savunma anlayışı olacak.

Muhammet Özdemir

Geçtiğimiz sezonlarda istediği forvet oyuncunu bir türlü bulamayan Sarayönü Belediyespor, bu yıl kanayan yarasını dindirmek için Muhammet Özdemir ile anlaştı. Bir dönem Ereğlispor forması da giyen golcü oyuncu Muhammet Özdemir in geçtiğimiz sezonlarda sergilediği performans şimdiden taraftarın beklentisini yükseltti. 10 Şubat 1989 Konya doğumlu olan Muhammet, sezonu 68 Yeni Aksaray Belediyespor da lig ikincisi olarak tamamlamıştı.

Abdurrahman Şahan

Bir yıl önce Sarayönü Belediyespor forması giyen orta saha oyuncusu Abdurrahman Şahan, Sarayönü ekibinin önemli transferlerinden biri oldu. 15 Ocak 1985 Gaziantep doğumlu olan Şahan, sezonu Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Serik Belediyespor da tamamlamıştı. 2015-2016 sezonunda Sarayönü Belediyespor'un Bölgesel Amatör Lig şampiyonluğundan mimar isimlerden birisi olan Abdurrahman Şahan, bu yıl takımın önemli ağabeylerinden bir tanesi olacak. Şahan'ın adam eksiltme özelliği ve skora direk etkisiyle Sarayönü Belediyespor'un sezon sonu hedeflerine büyük katkı sağması bekleniyor.

Hakan Koç

2 Ocak 1996 Konya doğumlu olan Hakan Koç, Sarayönü Belediyespor'un 2017-2018 sezonu için kadrosuna katmayı tercih ettiği genç isimlerden bir tanesi oldu. Konya Demirspor altyapısından yetişen ve Konya Süper Amatör Lig'de gösterdiği performansla dikkat çeken Hakan Koç, Selçukspor'da Sarayönü Belediyespor'a geldi. Bölgesel Amatör Lig arenasına çıkacak olan genç oyuncunun kendini göstermesi halinde yıldızının parlaması bekleniyor.

Mehmet Ali Üzgü

12 Haziran 1996 Konya doğumlu olan Mehmet Ali Üzgü, Sarayönü Belediyespor Teknik Direktörü Niyazi Kart'ın gözdesi olan genç oyunculardan bir başkası. Geçtiğimiz sezonu Saiteli Kadınhanı Belediyespor'da geçiren Mehmet Ali Üzgü, Süper Amatör Lig'de sergilediği performansla Sarayönü Belediyespor'a transfer oldu. Konya Demirspor altyapısından yetişen genç oyuncu bu yıl yeşil siyahlı takımın şampiyonluk hedefi için ter dökecek. Genç oyuncunun performansı merakla bekleniyor.

Kubilay Özer

19 Haziran 1992 doğumlu olan Kubilay Özer, Sarayönü Belediyespor'un hücumda önemli işler beklediği isimlerden birisi olarak transfer edildi. Forvet, forvet arkası ve kanatlarda oynayabilen Kubilay'ın profesyonel liglerde de maçı bulunuyor. Denizli temsilcilerinden Demirten Belediyespor'dan transfer edilen oyuncunun hücuma ciddi bir katkı sağlaması bekleniyor. Oyuncunun Bölgesel Amatör Liglerde toplam 19 tane golü bulunuyor.

Yunus Kireş

28 Haziran 1994 doğumlu olan savunma oyuncusu Yunus Kireş, üç sezon önce formasını giydiği Sarayönü Belediyespor'a geri döndü. Savunma oyuncusu olmasına rağmen duran top organizasyonlarındaki kafa vuruşları ile dikkat çeken Yunus Kireş, bir savunma oyuncusuna göre golcü bir oyuncu sayılır. Konyaspor altyapısında yetişen oyuncu, teknik heyetin raporu doğrultusunda Ortaca Belediyespor'dan transfer edildi. Oyuncunun kariyerinde 13 golü bulunuyor. Savunmada başarılı bir isim olan Yunus Kireş'in bu özelliğiyle hücuma da destek vermesi bekleniyor.