Sarayönü Belediyespor yönetimi belirlendi

Sarayönü Belediyespor yönetimi belirlendi
Sarayönü Belediyespor’da 2021-2022 futbol sezonunda görev yapacak yönetim kurulu belirlendi. Mevcut Başkan Erdal Demirpolat yeniden başkanlığa seçildi. 7 yönetim, 3 denetim kuruluyla görev yapacak kulüp yönetimi, Bölgesel Amatör...

Sarayönü Belediyespor’da 2021-2022 futbol sezonunda görev yapacak yönetim kurulu belirlendi. Mevcut Başkan Erdal Demirpolat yeniden başkanlığa seçildi. 7 yönetim, 3 denetim kuruluyla görev yapacak kulüp yönetimi, Bölgesel Amatör Lig’in oynatılması planlanan yeni sezonu için zemin hazırlıklarına başladı.

Sarayönü Belediyespor’da olağan genel kurul gerçekleştirildi. İlçemizin dışarıya açılan penceresi olan Sarayönü Belediyespor’da Olağanüstü Genel Kurul Cumartesi günü gerçekleştirildi. Tüzük değişikliğinin de yapıldığı kongrede Yönetim Kurulu üye sayısı 7’ye düşürülürken, ilçemizin önde gelen işadamlarının da yer aldığı liste oy birliği ile kabul edildi.

Sarayönü Belediyesi Konferans Salonu’nda öğle saatlerinde yapılan kongreye 104 delegeden 75’i katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Halil Günay başkanlığında ki Divan Heyeti, gündem maddelerine geçti. Faaliyet ve Mali Raporların okunup ibra edildi

Tüzük değişikliği yapıldı

Gündemin on ikinci maddesinde tüzük değişikliğine gidildi. 2019 yılında yönetim kurulu üye sayısı 11’e çıkarılmıştı. Gerçekleştirilen kongrede yönetimin kurulu üye sayısında değişikliğe gidilerek 7’ye düşürüldü.

Tek liste ile gidilen yönetim ve denetim kurulu seçiminde Erdal Demirpolat’ın divana sunduğu liste oy birliği ile kabul edildi. Erdal Demirpolat başkanlığındaki yönetimde Erdal Demirpolat, Rıfkı Kurşun,Yasin Küçük, Mustafa Turan, Serdar Kart, Ramazan Poyraz, Mustafa Sena Çakıcı yer aldı.

Hedefimiz her zaman 3.Lig

Genel kurulun son konuşmasını başkan Erdal Demirpolat gerçekleştirdi. Demirpolat yaptığı açıklamada, “Bildiğiniz gibi ekonomide ciddi problemler var. Kovid-19’unda yıkıcı etkileriyle piyasalarda büyük sıkıntılar yaşanıyor. Bunlara rağmen bizim bir tane Sarayönümüz var ve bu görevi almak bizim boynumuzun borcuydu. İnşallah yeni dönemde sen ben davası olmadan bu takımı çıkarmaya uğraşacağız. Hepimiz elimizden gelen fedakarlığı göstereceğiz. Eleştiriden çok yapıcı olmamız gerekiyor. Tribünde seviyemizi korumamız gerekiyor. Bugüne kadar şeffaf olduk yine şeffaf olacağız. Çabamız 3.Lig. Niyetimiz, gecemizi gündüzümüze katıp takımımızı 3.Lig’e çıkarmak.” şeklinde konuştu.