Sarayönü Anamur yolcusu

Sarayönü Anamur yolcusu
Sezona ikide iki yapmanın moraliyle başlayan Sarayönü Belediyespor, ligin üçüncü haftasında Mersin temsilcilerinden Anamur Belediyespor'a konuk olarak. Yeşil siyahlıların en uzak deplasmanlarından bir tanesi olan Anamur deplasmanına...

Sezona ikide iki yapmanın moraliyle başlayan Sarayönü Belediyespor, ligin üçüncü haftasında Mersin temsilcilerinden Anamur Belediyespor'a konuk olarak. Yeşil siyahlıların en uzak deplasmanlarından bir tanesi olan Anamur deplasmanına temsilcimiz 3 puan parolasıyla gidecek.

Bu hafta evinde Bucak Belediye Oğuzhanspor'u 3-1 mağlup etmenin sevincini yaşayan Sarayönü Belediyespor, 6 puana ulaşmanın motivasyonuyla Anamur Belediyespor karşılaşmasına hazırlanacak. Şampiyonluk iddiasıyla sezona hazırlanan ve iyi bir giriş yapan yeşil siyahlılar, daha önce hiç maç kaybetmediği Anamur Belediyespor karşısında yeni bir galibiyet elde etmenin peşimde olacak. Pazar günü saat 15:00'te Anamur ilçe stadında oynanacak olan karşılaşmadan 3 puan çıkarmanın hesaplarını yapan Sarayönü Belediyespor, zorlu rakiplerinin birbiriyle mücadele edeceği haftada avantaj elde etmek istiyor.

Bugün yeniden idmanlara başlayan Sarayönü Belediyespor, hafta içerisinde karşılaşmanın hazırlıklarını yürüterek teknik ve taktik anlamda çalışacak. Aytaç Solunoğlu ve Erkan Çelik'in de takıma katılması ile birlikte teknik heyetin eli güçlenirken, Anamur Belediyespor karşılaşmasında kadro derinliğinin avantaja dönüşmesi bekleniyor.

Öte yandan Bölgesel Amatör Lig tarihinde 5'nci kez karşılaşacak olan iki takım arasında Sarayönü Belediyespor'un bariz üstünlüğü dikkat çekiyor. İlk defa 2010-2011 sezonunda karşılaşan iki takım arasında oynan her iki maç da 1-1'lik beraberlikle sonuçlanmıştı. Daha sonra 2015-2016 sezonunda yine aynı gruba düşen iki takım arasında oynanan karşılaşmalarda bu kez Sarayönü Belediyespor rakibine şans tanımadı. Deplasmanda 2-0, kendi evinde ise 2-1'lik skorla rakibini geçen yeşil siyahlılar, hafta sonu oynanacak olan karşılaşmada da namağlup unvanını korumak istiyor.

Puan cetvelinde 3 puanı bulunan Anamur Belediyespor, ligin açılış karşılaşmasında Medcem Silifke Belediyespor'a 2-1 kaybetmişti. Bu hafta Gölhisarspor'u deplasmanda 1-0 yenen Mersin temsilcisi, kendi evinde Sarayönü Belediyespor'a kolay lokma olmak istemiyor.