Sanayi esnafı asfalt bekliyor

Sanayi esnafı asfalt bekliyor
Sarayönü’nde ağaç işlerinin yapıldığı marangozlar sanayisinin asfalt olmayan yollarının yapılması konusunda esnaf talepte bulundu. Yollarının büyük bölümü asfalt olan Sarayönü Sanayisinin stabilize kalan birkaç sokak...

Sarayönü’nde ağaç işlerinin yapıldığı marangozlar sanayisinin asfalt olmayan yollarının yapılması konusunda esnaf talepte bulundu. Yollarının büyük bölümü asfalt olan Sarayönü Sanayisinin stabilize kalan birkaç sokak yolunun tamamlanmasını bekleyen esnaflar, yolların bir an önce tamamlanmasını bekliyor. Özellikle soğuk ve yağışlı havalarda yolun çamur olduğunu belirten esnaflar, yetkililerden sorunun en kısa sürede çözüme kavuşturulmasını talep ediyor.

İşletmesi stabilize kalan yolların yan tarafında kalan, mermer sektöründe faaliyet gösteren esnaf Ahmet Yemenici, “Belediye Başkanımız Sayın Nafiz Solak’tan sözü aldık ancak havalar bozulmadan asfaltın ivedilikle atılmasını istiyoruz. Sanayi içerisinde bozulan bazı yollarımız var. Gelen müşterilerimiz sıkıntı çekiyor. Bizimle ilgilenecek olan yetkililere şimdiden teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Bir diğer esnaf Mehmet Şen ise “Yıllardır bu yollar stabilize olarak bekliyor. Şiddetli bir yağmur yağdığı zaman her yer çamur oluyor, neredeyse bu yolda göl oluşuyor. Yazın ise toz topraktan geçilmiyor.

Müşterilerimiz çok şikayet ediyorlar, arabaları perişan oluyor. Yetkililerden rica ediyorum, lütfen bize bu mağduriyeti yaşatmasınlar, hızlıca bu sorunun çözümü için kalan bu küçük miktar stabilize yolun asfalt çalışmalarını tamamlasınlar.” diye konuştu.