Şampiyonu Sarayönü belirledi

Şampiyonu Sarayönü belirledi
Bölgesel Amatör Lig 7'nci Grup'ta 2016-2017 sezonu tamamlandı. Grupta son haftaya kadar süren şampiyonluk yarışında ipi göğüsleyen Bucak Belediyesi Oğuzhanspor oldu. 3.Lig'e yükselmek için play-off maçlarına gitmeye hak kazanan...

Bölgesel Amatör Lig 7'nci Grup'ta 2016-2017 sezonu tamamlandı. Grupta son haftaya kadar süren şampiyonluk yarışında ipi göğüsleyen Bucak Belediyesi Oğuzhanspor oldu. 3.Lig'e yükselmek için play-off maçlarına gitmeye hak kazanan Bucak Belediyesi Oğzuhanspor, Bölgesel Amatör Lig 8'nci Grubun şampiyonu ile karşı karşıya gelecek.

Ligin son haftasına kadar şampiyonluğu kovalayan Isparta Davrazspor ve Bucak Belediyesi Oğuzhanspor, finiş noktasına ulaştı. Son haftalara avantajlı giren fakat geçtiğimiz hafta Sarayönü Belediyespor'dan aldığı darbe ile hayalleri suya düşen Isparta Davrazspor, ligin son haftası Akşehirspor'dan medet umsa da Bucak Belediyesi Oğuzhanspor, 3-1 galip gelerek şampiyonluğunu ilan etti. Sarayönü Belediyespor sayesinde büyük bir yıkım yaşayan Isparta Davrazspor, şampiyonluğu kaybetmesinin ardından rotasını başka tarafa çevirdi. İl kontenjanından dolayı Isparta'da Eğirdirspor direk olarak küme düşerken, Isparta Davrazspor, alttan gelen takımla play-out oynamak zorunda kalacak.