Şamiyonluğu Altındağ'da yaşadı

Şamiyonluğu Altındağ'da yaşadı
Sezonun ilk yarısında Sarayönü Belediyespor kadrosunda yer alan Umutcan Topalcı, devre arası transfer döneminde transfer olduğu Yeni Altındağ Belediyespor ile 3.Lig e çıkma başarısı gösterdi.Bu sezon başında Erdemli Belediyespor...

Sezonun ilk yarısında Sarayönü Belediyespor kadrosunda yer alan Umutcan Topalcı, devre arası transfer döneminde transfer olduğu Yeni Altındağ Belediyespor ile 3.Lig e çıkma başarısı gösterdi.

Bu sezon başında Erdemli Belediyespor dan Bölgesel Amatör Ligi 7.Grup ta mücadele eden Sarayönü Belediyespor a transfer olan Umutcan Topalcı, devre arası transfer döneminde transfer olduğu Yeni Altındağ Belediyespor ile 3.Lig e çıkma başarısı gösterdi. Genç futbolcu Konya Atatürk Stadyumu nda Bucak Belediye Oğuzhanspor ile oynanan şampiyonluk maçının ardından büyük bir sevinç yaşadı. Yeni Altındağ Belediyespor ile şampiyonluk sevin yaşayan bir başka oyuncu da geçtiğimiz sezon Sarayönü Belediyespor forması giyen Salih Yurt oldu.

Formasını bucak taraftarına verdi

Umutcan Topalcı, karşılaşmanın ardından ise futbol sahalarında enderine az rastlanır bir olaya imza attı. Karşılaşmayı izlemeye gelen Bucak Belediye Oğuzhanspor taraftarının birisini duyan Topalcı, siyah-beyazlı taraftarın isteğini geri çevirmeyerek ona formasını verdi.