Şahan şampiyonluğa geldi

Şahan şampiyonluğa geldi
Şampiyonluk için kolları sıvayan Sarayönü Belediyespor, geçtiğimiz hafta içerisinde yankı uyandıran bir transfere imza attı. Geçtiğimiz sezonu Serik Belediyespor'da geçiren Şahan, öncesi sene Sarayönü Belediyespor'da sergilediği...

Şampiyonluk için kolları sıvayan Sarayönü Belediyespor, geçtiğimiz hafta içerisinde yankı uyandıran bir transfere imza attı. Geçtiğimiz sezonu Serik Belediyespor'da geçiren Şahan, öncesi sene Sarayönü Belediyespor'da sergilediği performansla tüm dikkatleri üzerine çekmiş ve takımın şampiyon olmasında en büyük pay sahibi olmuştu. Şahan, bir yılın ardından tekrar Sarayönü Belediyespor'lu oldu. Şampiyonluk hedefi için kilit oyunculardan bir tanesi olan Abdurrahman Şahan, önümüzdeki sezon için Sarayönü Belediyespor yönetimiyle anlaşma masasına oturdu. Olumlu geçen görüşmelerin ardından yönetimle el sıkışan Abdurrahman Şahan, kendini bir yıllığına Sarayönü Belediyespor'a bağlayan sözleşmeye imza attı.

Tecrübesi ve kalitesiyle Sarayönü Belediyespor'a büyük bir katkı sağlaması beklenen Abdurrahman Şahan'ın kariyerinde 3 Bölgesel Amatör Lig şampiyonluğu bulunması da dikkat çekiyor. Daha önce Sandıklıspor ile şampiyonluk yaşayan Abdurrahman Şahan, iki yıl önce Kozan Belediyespor ile geçtiğimiz yıl da Sarayönü Belediyespor ile şampiyon oldu. Takımının 3. lige çıkmasında başrolü oynayan oyuncularda bir tanesi olan Abdurrahman Şahan, rahat adam eksiltebilen, oyunun organizasyonunu sağlama gibi özellikleriyle dikkat çekiyor.