Saadetli gençler şölende buluştu

Saadetli gençler şölende buluştu
Saadet Partisi Konya İl Gençlik Kolları Geleneksel Gençlik Şöleni'nin dördüncüsünü Sarayönü Evcekaya mesire alanında gerçekleştirdi.Programda konuşan Saadet Partisi Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Sami Kollu, “Bu...

Saadet Partisi Konya İl Gençlik Kolları Geleneksel Gençlik Şöleni'nin dördüncüsünü Sarayönü Evcekaya mesire alanında gerçekleştirdi.

Programda konuşan Saadet Partisi Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Sami Kollu, “Bu yıl dördüncüsünü düzenlediğimiz gençlik şölenimiz için aslında her sene Temmuz ayının son pazarında düzenlenmesi için geçmişte karar almıştık. Ancak uzun zamandır dünyanın ülkemizin gündemini de meşgul eden pandemi nedeniyle eylül ayında düzenledik. Bu şölenle gençlik kolları teşkilatlarımız ile yeniden buluşmanın mutluluğunu yaşamaktayız.” diye konuştu.

Kollu şöyle devam etti:

“Bugün Saadet Partisi dışındaki diğer siyasi partilerin geliştirmek için çaba sarfettiği kavgacı üslup yerine, bugün burada teşkilat mensuplarımızla olduğu gibi bütün vatandaşlarımızla da sevgi, hoşgörü ve muhabbet dilini geliştirmeye ihtiyacımız var ve bugün burada bu çalışmanın da tohumunu atmış bulunmaktayız ve Konya’da bulunan bütün gençlerimiz ve vatandaşlarımız ile Hz. Mevlana’nın hoşgörüsü ile önplana çıkması gereken Konya için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.”

Program yemek ikramı, düzenlenen ezgi konseri, bilgi yarışması, voleybol, futbol turnuvaları, çuval, yumurta yarışması ile sona erdi.

Şölene Saadet Partisi İl Başkanı Hüseyin Saydam, İl Başkan yardımcıları Mehmet Efe ve Ramazan Mücevher, İl yönetim Kurulu üyesi Veli Tüzel, Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Talha Aktulum, Genel Merkez Gençlik Kolları MYK üyesi Cebrail Gümüş, Kanal 42 Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Derbentli, Kanal 42 Genel Müdürü Esat Ergener yaklaşık iki yüz gençlik kolları mensubu katıldı.