Rögar değil, bubi tuzağı

Rögar değil, bubi tuzağı
Sarayönü Saraç mahallesinde Konya Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı örnek yollardan İstanbul caddesinde bulunan kırık bir rögar kapağı sürücülerin hayatını ciddi şekilde tehlikeye atıyor.Türk Telekom’a ait kırık...

Sarayönü Saraç mahallesinde Konya Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı örnek yollardan İstanbul caddesinde bulunan kırık bir rögar kapağı sürücülerin hayatını ciddi şekilde tehlikeye atıyor.

Türk Telekom’a ait kırık rögar kapağının aylardır onarım beklediğini dile getiren cadde sakinleri, yaptıkları açıklamada, “Caddenin ortasındaki Türk Telekom’un rögar kapağı yaklaşık dört aydır kırık. Bunu defalarca bildirdik ama ne gelen ne de giden var. Kendi imkanlarımızla iki duba koyarak sürücülere uyarı işareti veriyoruz. Seyir halindeki bir aracın tekeri buraya denk gelse teker içine düşer ve ciddi bir kazaya neden olabilir. İnsanların canı bu kadar ucuz değil. Daha bir ay önce az ileriki orta refüj can alıyordu. Bir acı kaza da burada yaşanmasın. Yetkililer bu sorunu bir an önce dikkate almalı.” şeklinde konuştu.