Rakip Ankara DSİ

Rakip Ankara DSİ
Spor Toto Bölgesel Amatör Li 6'ncu Grupta mücadele eden Sarayönü Belediyespor, ligin 11'nci haftasında Ankara DSİ Spor ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma 2 Aralık 2018 Pazar günü saat 14:00'te Sarayönü ilçe stadında oynanacak.Pazar...

Spor Toto Bölgesel Amatör Li 6'ncu Grupta mücadele eden Sarayönü Belediyespor, ligin 11'nci haftasında Ankara DSİ Spor ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma 2 Aralık 2018 Pazar günü saat 14:00'te Sarayönü ilçe stadında oynanacak.

Pazar günü Kırıkkale'de aldığı 4-1'lik mağlubiyetle büyük bir moral kaybı yaşayan Sarayönü Belediyespor, pazar günü kendi evinde oynayacağı Ankara DSİ Spor ile yaralarını bir nebze olsun sarmak istiyor. Puanını 15'e yükseltme hesabı içinde olan Sarayönü Belediyespor'un, gurubun son sırasında bulunan Ankara DSİ Spor karşısında iyi bir oyunla galibiyet elde etmesi bekleniyor.

Kırıkkale Büyük Anadolu Spor karşılaşmasının ardından verilen bir gün aranın geride kalmasının ardından bugün yeniden idmanlara başlayacak olan Sarayönü Belediyespor, mutlak üç puan için hafta boyu hazırlıklarını sürdürecek.

Sarayönü Belediyespor'da kart cezalısı oyuncu bulunmazken, bir çok sakat oyuncu can sıkıyor. Ferhat Gerger, Mücahit Tarhan, Osman Uğurlu ve Murat Ulusoy'un sakatlıkları devam ederken, iyileşme duru olan oyuncuların durumu hafta içerisinde belli olacak.

Öte yandan gurubun zayıf halkalarından bir tanesi olan Ankara DSİ Spor, genç oyunculardan kurulu kadrosu ile mücadele ediyor. Ankara takımlarının en zayıfı olarak düşmesine garanti gözüyle bakılan Ankara DSİ Spor, şu an durumuyla da direk düşme potasında yer alıyor.

Grubun son sırasında yer alan Ankara DSİ Spor, 9 karşılaşma sonucunda 1 galibiyet alabildi. Buna karşılık 8 mağlubiyet yaşayan Ankara temsilcisinin beraberliği bulunmuyor. Kalesinde 25 gol gören Ankara DSİ Spor, 9 gol atarak 3 toplayabildi.