Profesyonel stoperlerle dirsek teması

Profesyonel stoperlerle dirsek teması
Sarayönü Belediyespor, hücumda olduğu kadar savunmada da işini sağlama almak için ince eleyip sık dokuyor. Futbol hayatını bugüne kadar profesyonel liglerde sürdüren iki oyuncuyla dirsek temasında bulunan Sarayönü Belediyespor,...

Sarayönü Belediyespor, hücumda olduğu kadar savunmada da işini sağlama almak için ince eleyip sık dokuyor. Futbol hayatını bugüne kadar profesyonel liglerde sürdüren iki oyuncuyla dirsek temasında bulunan Sarayönü Belediyespor, bu hafta içerisinde transferleri gerçekleştirmek istiyor.

Yaklaşık 10 yıl profesyonel liglerde mücadele ettikten sonra geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig'e dönen ve Ünye 1957 Spor'da oynayan Hasan Can Özkan ve yine aynı şekilde uzun yıllar profesyonel liglerde oynadıktan sonra geçtiğimiz yıl Siirt İl Özel İdare Spor ile Bölgesel Amatör Lig'e dönen Hüseyin İbiş ile görüşmelerini sürdüren Sarayönü Belediyespor, bu transferleri gerçekleştirebilirse takımın güç seviyesini oldukça üst seviyelere çıkaracak.

Şartların olgunlaşması durumunda bu iki oyuncunun da bu hafta içerisinde Sarayönü'ne gelerek yeşil siyahlı forma ile sözleşmeye imza atması bekleniyor.