Polis bağımlılara göz açtırmıyor

Polis bağımlılara göz açtırmıyor
İlçemizde Sarayönü Emniyeti’nin uyuşturucu ile mücadelesi tüm hızıyla devam ediyor. İlçemizde geçtiğimiz hafta gerçekleşen iki farklı olayda esrar, eroin ve metanfetamin isimli madde ele geçirildi.İlk olay geçtiğimiz Çarşamba...

İlçemizde Sarayönü Emniyeti’nin uyuşturucu ile mücadelesi tüm hızıyla devam ediyor. İlçemizde geçtiğimiz hafta gerçekleşen iki farklı olayda esrar, eroin ve metanfetamin isimli madde ele geçirildi.

İlk olay geçtiğimiz Çarşamba günü 22.00 sıralarında Doğu İstasyon Mahallesi’nde gerçekleşti. Durumundan şüphelenilen H.A. isimli şahsın yapılan üst aramasında pantolon cebinde peçeteye sarılı vaziyette kenevir (Esrar) tohumu olduğu değerlendirilen yaklaşık 5 gr. esrar maddesi ele geçirildi. Şahıs ilk ifadesinde uyuşturucu madde kullandığını, maddeyi kullanım amacıyla satın aldığını beyan etti.

İkinci olay ise Perşembe günü Saraç Mahallesi Kule Caddesi üzerinde gerçekleşti. Seyir bulunan bir araç durdurulmasıyla birlikte aracın şoför mahallinde oturan F.Y tarafından bir maddenin dışarıya döküldüğü tespit edildi.

Durumdan şüphelenen polis araçta, bulunan F.Y. ile birlikte N.K ve Ö.D isimli şahısların üst aramalarını yaptı. Şahısların üst aramalarında herhangi bir suç unsuruna rastlanmazken, araç içerisinde 1 adet yeşil renkli saplı sustalı tabir edilen bıçak, yaklaşık 3 gr eroin ile 7 gr metanfetamin olduğu değerlendirilen madde, 1 adet gazlı pürmüz, 2 adet uyuşturucu madde içiminde kullanılan düzenek ele geçirildi.

Şahısların ifadelerinde, F.Y ile N.K ile birlikte Konya’da yaşadıkları, uzun süredir uyuşturucu madde kullandıklarını, uyuşturucuyu Konya’dan aldıklarını beyan ettiler.

Araçlarında ele geçirilen uyuşturucu maddelerin kendilerine ait olduğunu kabul eden F.Y ve N.K’nin ilçemize Ö.D isimli şahsı ziyarete geldikleri öğrenildi.

Her iki olayla ilgili soruşturma başlatıldı.