Peynirciler şartların iyileştirilmesini istiyor

Peynirciler şartların iyileştirilmesini istiyor
Sarayönü'nde Cuma günleri kurulan halk pazarında şarküteri ürünleri satan esnaflar, şartlarının iyileştirilmesini istiyor. Kapalı alan ve elektrik isteyen peynirciler, Sarayönü halkına daha iyi hizmet vermenin peşinde olduklarını...

Sarayönü'nde Cuma günleri kurulan halk pazarında şarküteri ürünleri satan esnaflar, şartlarının iyileştirilmesini istiyor. Kapalı alan ve elektrik isteyen peynirciler, Sarayönü halkına daha iyi hizmet vermenin peşinde olduklarını ifade ettiler.

Uzun yıllardan bu yana Sarayönü pazarında vatandaşlara hizmet verdiklerini ifade eden Şahinler Şarküteri'nin sahibi İsa Şahin ve oğulları, konu hakkında yaptığı açıklamada, "Biz 20 yıllık esnafız. Uzun zamandan beri de Sarayönü halkına hizmet veriyoruz. Bugüne kadar elimizden gelen hizmetin en iyisini vermeye çalıştık. Daha hiç bir müşterimizden bir şikayet veya olumsuzlukla karşılaşmadık. Kendi yemeyeceğimiz hiç bir ürünü tezgahımızda satmadık. Her zaman daha iyi hizmet vermenin peşinde olduk. Bu noktada hizmet kalitemizi daha ileriye taşıyabilmek için pazar yerinde kapalı bir alanda faaliyet göstermek istiyoruz. Şu anda kapalı alandan faydalanamıyoruz. Bunun yanı sıra peynir, yoğurt gibi süt ürünleri çok hassas ürünler. Bunların kapalı ve soğutma sistemi olan dolaplarda satışa sunulması gerekiyor ama bu imkanlara sahip değiliz. Soğutmalı, kapalı dolaplarda daha hijyenik koşullarda Sarayönü halkına hizmet vermek için bizlere ücreti karşılığında elektrik tahsis edilmesini istiyoruz. Bize bu imkanlar sunulduğu takdirde bunun en çok faydasını görecek yine Sarayönü halkı olacaktır. Bizim isteğimiz yetkililerden bu konuya duyarlılık göstermeleridir." dedi.

Etiketler :