Perde Serik'te kapanıyor

Perde Serik'te kapanıyor
Sarayönü Belediyespor, acısıyla tatlısıyla bir sezonun daha sonuna geldi. 2016-2017 sezonuna büyük çalkantılarla başlayan kulüp, daha sonra toplanarak ligde kalma hedefiyle yoluna devam etti. Beklentilerin çok düşük olduğu sezonda...

Sarayönü Belediyespor, acısıyla tatlısıyla bir sezonun daha sonuna geldi. 2016-2017 sezonuna büyük çalkantılarla başlayan kulüp, daha sonra toplanarak ligde kalma hedefiyle yoluna devam etti. Beklentilerin çok düşük olduğu sezonda elde edilen büyük başarılar, bir ara hedefin şampiyonluğa yükselmesine neden olsa da daha sonra makul haline geri döndü. Çok zor geçmesi beklenen sezonda büyük bir ivme kazanan Sarayönü Belediyespor'un haftalar öncesinden Konya liderliğini garantilemesi, kalan maçları prestij maçlarına dönüştürdü. Temsilcimiz bu prestij karşılaşmalarından sonuncusunu Antalya'da oynayacak. Serik Belediyespor ile karşı karşıya gelecek olan temsilcimiz, lig dördüncülüğü için mücadele edecek. Yeşil siyahlılar karşılaşma da galip gelirse ligi 4'ncü, mağlup olursa 5'nci bitirecek.

Isparta Davrazspor karşılaşmasının ardından morallerin yerinde olduğu Sarayönü Belediyespor'da bir günlük aranın ardından bugün yeniden topbaşı yaşıldı. Antrenmanlara başlayan temsilcimiz, hafta boyunca çalışmalarına devam ederek Serik Belediyespor maçına hazırlanacak. Takımda cezalı veya sakat bir oyuncunun bulunmaması, teknik heyetin elini güçlendiriyor. Öte yandan bu karşılaşma Teknik Direktör Niyazi Kart ve Antrenör Ozan Dombaz için de ayrı bir önem taşıyor. Sezon başında Serik Belediyespor'un teknik heyeti olan ikili, şampiyonluk hedeflenen takımda istenmeyen sonuçların alınmasının ardından 7'nci maç sonunda istifa etmişti. Kart ve Dombaz, bu karşılaşmada bir anlamda da kendi kurdukları takıma karşı mücadele edecek.

Antalya temsilcisi Serik Belediyespor için de lig sona ererken, yeşil beyazlılar baraj maçlarını düşünmeye başladı. Baraj maçlarını düşünerek as oyuncuları sakatlık riskine atmayacağı tahmin edilen Serik Belediyespor'un karşılaşmada gençlere yer vermesi bekleniyor. Grubun en çok gol atan ikinci takımı olan Serik Belediyespor, kendi evinde oynadığı 3 maçı berabere, 2 maçı mağlubiyetle tamamladı.