Pazar Kırşehir Çayağzı geliyor

Pazar Kırşehir Çayağzı geliyor
Sarayönü Belediyespor, pazar günü Kırşehir temsilcisi Çayağzıspor ile Sarayönü'nde karşı karşıya gelecek.Sarayönü Belediyespor'un ilk yarıda sürpriz yenilgilerinden bir tanesi aldığı Kırşehir Çayağzıspor, hafta sonu...

Sarayönü Belediyespor, pazar günü Kırşehir temsilcisi Çayağzıspor ile Sarayönü'nde karşı karşıya gelecek.

Sarayönü Belediyespor'un ilk yarıda sürpriz yenilgilerinden bir tanesi aldığı Kırşehir Çayağzıspor, hafta sonu temsilcimizin konuğu olacak. Pazar günü Keçiören Belediyesi Bağlumspor'dan aldığı yenilginin moral kaybını bu karşılaşma ile kapatmak isteyen Sarayönü Belediyespor, düşme hattında bulunan rakibini mağlup etmek istiyor.

Hafta arasında Karaman Belediyespor ile karşılaştıktan sonra pazar günü Kırşehir Çayağzıspor'un karşısına çıkacak olan temsilcimizde, Furkan Şan ve Mustafa Sayan'ın sakatlıkları sürerken, Sayan'In durumu hafta içerisinde netlik kazanacak.

Öte yandan son 5 karşılaşmasını kaybeden Kırşehir Çayağzıspor, direk düşme potasında yer alıyor. Düşmemek adına son ikiden kurtulmanın hesaplarını yapan Kırşehir temsilcisinin hafta sonu rakibimizi elinden geldiği kadar zorlaması bekleniyor. Kırşehir temsilcisi ligin ilk yarısında Sarayönü Belediyespor'u 3-2 mağlup etmişti.