Parti bayrakları çarşıyı renklendirdi

Parti bayrakları çarşıyı renklendirdi
Sarayönü'nün caddeleri, yaklaşmakta olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimler öncesi renklendi. 24 Haziran 2018 seçimleri nedeniyle Sarayönü caddeleri siyasi partilerin bayraklarıyla rengarenk oldu.Türkiye; 24 Haziran 2018 tarihinde...

Sarayönü'nün caddeleri, yaklaşmakta olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimler öncesi renklendi. 24 Haziran 2018 seçimleri nedeniyle Sarayönü caddeleri siyasi partilerin bayraklarıyla rengarenk oldu.

Türkiye; 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlere hazırlanıyor. Seçimlerde başarılı olmak için tüm parti ve adaylar gayret gösteriyor. Seçim hazırlıkları kapsamında parti ve adaylar tarafından bastırılan tanıtım resimleri ve parti bayrakları renkli görüntüler oluşturdu. Sarayönü'nün çarşısı olan Tahir Çelik Caddesi rengarenk bir görünüme kavuştu. Caddeleri renklendiren bayrak süslemeleri ilçenin görünümüne hareket getirdi. Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimler olması dolayısıyla mahallelerde de seçim propagandası başlarken, önümüzdeki günler adayların kendilerini tanıtabilmek için ziyaretlerini arttırması bekleniyor.