Pancar kooperatifi paket silaj satışlarına başladı

Pancar kooperatifi paket silaj satışlarına başladı
Sarayönü Pancar ekicileri kooperatifi, daha önce alımlarını yapmaya başladığı paket silajların satışına başlandığını bildirdi.Kooperatif Başkanlığından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Bu sene itibari...

Sarayönü Pancar ekicileri kooperatifi, daha önce alımlarını yapmaya başladığı paket silajların satışına başlandığını bildirdi.

Kooperatif Başkanlığından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Bu sene itibari ile silaj satışına girmeye karar verdik. Çiftçilerimizin açıklanan rakamlardan memnun değilken, bölgemizin üreticilerinin yüzünü güldürecek bir fiyat vererek silaj alımlarını başlattık. Çiftçilerimize ve üreticilerimize bir nebze olsun can suyu oldu.

Geçtiğimiz hafta itibariyle tonu 590 liradan paket silajlarının satışına başlamış bulunmaktayız. Şu an da elimizde 4500 ton kadar bir miktar var. Bu miktar kadar depolarda beklettiğimiz silajlarımızda mevcut.

Üreticilerimizin gösterdiği yoğun ilgiden dolayı çok memnunuz. Bu yıl ilk kez bölgeye giriş yapmış durumdayız. Bundan sonraki senelerde de silaj alımlarına devam etmeyi planlıyoruz. Üreticimize ve çiftçilerimize hayırlı uğurlu olsun.”